Torza

ERP en WMS voor stukproductie

Het Torza ERP-pakket is een geavanceerd softwarepakket voor stukproductiebedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en geïntegreerde oplossing voor hun bedrijfsprocessen. Het systeem is speciaal ontworpen voor bedrijven in de snij-, las- en constructie- en machinebouwbranches en biedt een uitgebreide set modules om alle belangrijke aspecten van het bedrijfsproces te beheren.

Bedrijven in de staalwereld

Het Torza ERP-pakket is een uitstekende keuze voor bedrijven die zich specialiseren in stukproductie, een vorm van productie die zich kenmerkt door een lage productievolumen en een hoge mate van maatwerk. Of het nu gaat om unieke machineonderdelen, prototypes of gespecialiseerde constructies, onze software is ontworpen om aan de specifieke eisen van stukproductie te voldoen.

Het systeem biedt krachtige tools voor het beheren van complexe, eenmalige projecten, van de initiële offertefase tot de uiteindelijke levering. Gedetailleerde kostencalculaties kunnen eenvoudig worden opgesteld, zodat je met vertrouwen offertes kunt uitbrengen en de winstgevendheid van elk project kunt waarborgen.

Dankzij de flexibele planningsopties kun je eenvoudig aanpassingen maken als projectvereisten veranderen, zonder dat dit een negatieve invloed heeft op andere lopende projecten. Het systeem kan naadloos integreren met CAD-software, wat de overgang van ontwerp naar productie vergemakkelijkt en de kans op fouten vermindert.

Snijbedrijven

Voor snijbedrijven biedt het Torza ERP-pakket een complete oplossing om alle aspecten van het snijproces te beheren, inclusief materiaalbeheer, snijplanning, calculatie, urenregistratie en kwaliteitsbeheer. Het systeem biedt de mogelijkheid om materiaalbeheer te optimaliseren en de juiste platen te selecteren, waardoor snijverliezen tot een minimum worden beperkt. Verder biedt het pakket een import module voor CAD-bestanden zodat de productie van onderdelen en constructies sneller kan worden gepland en uitgevoerd.

Machinefabrieken

Voor machinefabrieken biedt het Torza ERP-pakket een complete oplossing om alle aspecten van het productieproces te beheren, van materiaalbeheer tot planning, calculatie, kwaliteitsbeheer en personeelszaken. Het systeem biedt de mogelijkheid om de voorraad te beheren, projecten te plannen en te volgen, en werkorders te beheren. Bovendien biedt het systeem uitgebreide rapportagemogelijkheden om de voortgang van projecten en werkorders bij te houden.

Las- en constructiebedrijven

Voor las- en constructiebedrijven biedt het Torza ERP-pakket een complete oplossing om alle aspecten van het productieproces te beheren, van materiaalbeheer tot planning, calculatie, kwaliteitsbeheer en personeelszaken. Het systeem biedt de mogelijkheid om de voorraad te beheren, projecten te plannen en te volgen, werkorders te beheren en de juiste staafmaterialen te selecteren. Bovendien biedt het systeem uitgebreide rapportagemogelijkheden om de voortgang van projecten en werkorders bij te houden.

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Nee, dat is niet nodig om toegang te krijgen tot onze diensten. Alles wat je nodig hebt, naast de reguliere werkstations en apparaten, is een betrouwbare internetverbinding. Hierdoor kun je je budget slim inzetten, terwijl wij zorgen voor betrouwbare techniek. Wij investeren voortdurend in onze infrastructuur, zodat je altijd profiteert van optimale prestaties en betrouwbaarheid, ongeacht de omvang van je onderneming.

Transparantie en voorspelbaarheid zijn essentieel voor je budgetplanning. Daarom hanteren we een eenvoudig en eerlijk prijsmodel. We bieden een alles-in-één jaarlijkse vergoeding voor het volledige systeem. Bij Torza betaal je geen extra kosten per gebruiker. Dit betekent dat je ongelimiteerd gebruikers met diverse rechten kunt aanmaken en beheren zonder je zorgen te maken over oplopende kosten. Dit geeft je de vrijheid om je organisatie te laten groeien zonder financiële verrassingen. 

De veiligheid van jouw gegevens is onze topprioriteit. Daarom heeft Torza een uitgebreide benadering ontwikkeld om jouw gegevens te beschermen. Voor elke klant creëren we een afzonderlijke serveromgeving die buiten het bereik van anderen valt. Dit betekent dat jouw data veilig is opgeslagen in een geïsoleerde omgeving, waardoor onbevoegde toegang vrijwel onmogelijk wordt gemaakt.

Als extra veiligheidsmaatregel bieden wij tweestapsverificatie aan. Hiermee voegen we een extra laag bescherming toe, zodat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot jouw gegevens. 

Bij ons staat de veiligheid van jouw gegevens voorop. Om deze reden heeft Torza een een robuust en betrouwbaar backup-systeem dat jouw waardevolle gegevens beschermt. Elke nacht wordt een backup gemaakt van het gehele systeem. Om ervoor te zorgen dat we nooit te ver teruggaan in de tijd, worden de backups maximaal een maand bewaard. Dit zorgt ervoor dat jouw gegevens altijd actueel zijn en je met een gerust hart verder kunt gaan met je werk, wetende dat je de meest recente versie van je gegevens hebt.

Continue beschikbaarheid van je bedrijfssystemen zijn van cruciaal belang. Daarom draaien onze servers al sinds 2010 bij dezelfde betrouwbare partner. Gedurende deze tijd hebben we een bewezen uptime van 99,7% behaald. Dit betekent dat ons systeem vrijwel altijd beschikbaar is voor jou en je team, waardoor je ononderbroken kunt werken en de productiviteit hoog blijft.

Je kunt moeiteloos werken op vrijwel elk apparaat dat een werkende internetverbinding heeft. Of je nu op kantoor bent achter je pc, onderweg werkt op je laptop, ontspannen op je iMac zit, snel iets moet doen op je smartphone of rustig werkt op je tablet – ons systeem is toegankelijk via de webbrowser van elk betreffend apparaat.

Er zijn geen extra apps of complexe installaties nodig.

Bij ons staat klanttevredenheid centraal, en dat betekent dat we altijd klaar staan om je te ondersteunen. We begrijpen dat iedereen zijn eigen manier van communiceren heeft. Wij bieden verschillende kanalen voor ondersteuning aan, zodat je kunt kiezen wat voor jou het prettigst is. Je kunt ons bereiken via:

  • Telefoon
  • E-mail
  • What’s app
  • Ticketsysteem