Torza

Calculatie
ERP

De Calculatie module van het Torza ERP-pakket is ontworpen om de complexe calculatieprocessen van diverse branches, waaronder Las- en constructiebedrijven, Machinefabrieken, Slitter / decoiler, Conserveerders en Gieterijen, te vereenvoudigen. De module ondersteunt het hele proces van het maken van offertes en kostenramingen, van het verzamelen van de benodigde informatie tot het presenteren van een accurate en competitieve offerte.

Nauwkeurige calculaties

De module biedt een uitgebreid overzicht van de benodigde halffabricaten, snijwerk, profielen, platen en koopdelen die nodig zijn voor de productie. Hierbij wordt rekening gehouden met de specificaties van de klant en de beschikbaarheid van de materialen. Het systeem houdt daarnaast rekening met verschillende bewerkingen die nodig zijn om de gewenste producten te maken, zoals boren, frezen, lassen en slijpen.

Snelle evaluatie en visualisatie

De module maakt gebruik van CAD-software om tekeningen en modellen te importeren en te bewerken. Hierdoor kan de gebruiker snel en nauwkeurig de productiebehoeften beoordelen en visualiseren. Met de module kunnen de materialen en bewerkingen gemakkelijk worden gecombineerd om de kostprijs van het product te berekenen. Het systeem houdt rekening met factoren zoals materiaalprijs, arbeidskosten, overheadkosten en marges.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Flexibele calculatiemethoden

De module biedt ook de mogelijkheid om verschillende calculatiemethoden te gebruiken, zoals batchcalculatie of stuksprijscalculatie, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf. De gebruiker kan ook verschillende offertes genereren op basis van verschillende scenarios en beslissen welke offerte het beste past bij de wensen van de klant.

Multilingual en multicurrency

De module biedt ook de mogelijkheid om offertes op te stellen in verschillende talen en valuta’s, waardoor het gemakkelijk is om te communiceren met klanten over de hele wereld. De gebruiker kan tevens alle relevante informatie en documentatie, zoals tekeningen en specificaties, koppelen aan de offerte om een duidelijk en transparant beeld te geven van de aangeboden producten en diensten.

Optimalisatie van calculatieprocessen

Kortom, de Calculatie module van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool die bedrijven in diverse branches helpt om hun calculatieprocessen te optimaliseren en hun offertes nauwkeuriger en concurrerender te maken. Het systeem ondersteunt een breed scala aan materialen, bewerkingen en calculatiemethoden en biedt de gebruiker de mogelijkheid om offertes op maat te maken voor verschillende klanten en situaties.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de serieproductie

Artikelbeheer

ERP
WMS

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Grondstoffenbeheer

ERP

Halffabricaten

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor serieproductie

Exporteren data

ERP
WMS