Torza

Financieel
ERP

De Financiële module van het Torza ERP-pakket is zeer geschikt voor verhuurbedrijven en keuringsinstanties, omdat het diverse functionaliteiten biedt die belangrijk zijn voor het beheer van hun financiële processen. Hieronder volgt een uitgebreide beschrijving van de verschillende functionaliteiten van deze module, gebaseerd op de volgende steekwoorden: factureren, herinneringen, aanmaningen, inzicht in omzet, hs-codes en grootboeknummers.

Factureren

De Financiële module biedt de mogelijkheid om facturen op te stellen voor de diensten of producten die verhuurbedrijven en keuringsinstanties aanbieden. Dit kan op basis van verschillende facturatieschema’s, zoals periodieke facturatie of eenmalige facturatie. Het is ook mogelijk om automatische facturen op te stellen op basis van contracten of abonnementen. De facturatie is volledig geïntegreerd met de andere modules, zodat alle relevante informatie, zoals klantgegevens, contracten, producten en diensten, automatisch worden opgenomen in de factuur. Hierdoor wordt het facturatieproces efficiënter en worden fouten voorkomen.

Herinneringen en aanmaningen

Het kan voorkomen dat een klant een factuur niet op tijd betaalt. Om ervoor te zorgen dat de betaling alsnog binnenkomt, biedt de Financiële module de mogelijkheid om automatisch herinneringen en aanmaningen te versturen naar klanten. Dit kan op basis van vooraf ingestelde regels, zoals het versturen van een herinnering na een bepaalde termijn en het versturen van een aanmaning na een nog langere termijn. Door het versturen van herinneringen en aanmaningen wordt het betalingsproces geoptimaliseerd en wordt voorkomen dat er onnodig veel tijd en geld wordt besteed aan het innen van betalingen.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Inzicht in omzet

Om inzicht te krijgen in de omzet van het bedrijf biedt de Financiële module diverse rapportages en analyses. Zo is er bijvoorbeeld een omzetoverzicht per periode beschikbaar, waarin de omzet van de verschillende producten en diensten wordt weergegeven. Daarnaast kunnen er rapportages worden opgesteld per klant, zodat er inzicht ontstaat in welke klanten het meest bijdragen aan de omzet. Deze inzichten zijn waardevol voor het maken van strategische beslissingen en het optimaliseren van het bedrijfsproces.

HS-codes

Voor verhuurbedrijven en keuringsinstanties die internationaal opereren, is het belangrijk om de juiste HS-codes te gebruiken bij de facturatie en bij de douaneaangifte. HS-codes zijn een wereldwijde standaard voor het indelen van goederen en diensten. De Financiële module biedt de mogelijkheid om de juiste HS-codes te selecteren bij het factureren en het opstellen van de douaneaangifte. Dit vermindert de kans op fouten en vertragingen bij internationale handel.

Grootboeknummer

Om de financiële administrstratie op orde te houden, is het belangrijk om gebruik te maken van grootboeknummers. Dit zijn codes die worden gebruikt om financiële transacties te categoriseren en te groeperen. De Financiële module biedt de mogelijkheid om grootboeknummers toe te wijzen aan verschillende kosten en opbrengsten. Hierdoor ontstaat er een overzichtelijke en gestructureerde financiële administratie. Ook kunnen er rapportages worden opgesteld op basis van de grootboeknummers, zodat er inzicht ontstaat in de verschillende kosten en opbrengsten van het bedrijf. Dit is van groot belang bij het maken van financiële beslissingen en het opstellen van budgetten.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS