Torza

Relatiebeheer
ERP

Relatiebeheer is een module binnen het Torza ERP-pakket die is ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren van hun klantrelaties en het verbeteren van hun verkoop- en marketinginspanningen. Deze module biedt een breed scala aan functies en tools die zijn ontworpen om bedrijven te helpen hun klantenbestand te organiseren en te beheren, waardoor ze hun zakelijke activiteiten efficiënter kunnen uitvoeren. Hieronder vind je meer informatie over hoe deze module kan worden toegepast op verschillende branches.

Voor Las- en Constructiebedrijven

Las- en constructiebedrijven hebben vaak een groot aantal klanten en potentiële klanten die moeten worden beheerd. Met de Relatiebeheer module kunnen bedrijven contactinformatie voor klanten en leads verzamelen en bijhouden. Ze kunnen ook specifieke e-mailadressen en contactpersonen aan elke klant toevoegen, zodat ze gemakkelijk contact kunnen opnemen met de juiste persoon binnen het bedrijf. Dit kan helpen om de communicatie met klanten te verbeteren en de verkoop te verhogen.

Bovendien kunnen las- en constructiebedrijven kortingsgroepen instellen voor klanten op basis van hun volume-aankopen of loyaliteit. Hierdoor kunnen klanten worden aangemoedigd om meer producten of diensten te kopen en tegelijkertijd kunnen bedrijven hun klanttevredenheid verbeteren.

Voor Machinefabrieken

Machinefabrieken hebben vaak te maken met klanten die verschillende soorten machines en apparatuur nodig hebben. Met de Relatiebeheer module kunnen bedrijven gemakkelijk de specifieke vereisten van elke klant bijhouden en offertes en facturen genereren op basis van die vereisten. Dit kan helpen om het verkoopproces te stroomlijnen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Bovendien kunnen machinefabrieken staffels instellen voor klanten op basis van hun aankoopvolume of de duur van hun relatie met het bedrijf. Dit kan klanten aanmoedigen om meer producten te kopen en tegelijkertijd kan het bedrijf zijn omzet verhogen.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Voor slitters / decoilers Bedrijven

Slitters / decoiler bedrijven hebben vaak te maken met klanten die op zoek zijn naar op maat gesneden staalrollen of platen. Met de Relatiebeheer module kunnen bedrijven klanteninformatie bijhouden en hun specifieke eisen en vereisten noteren. Dit kan helpen om het verkoopproces te stroomlijnen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Bovendien kunnen slitters / decoilers bedrijven kortingsgroepen instellen voor klanten op basis van hun volume-aankopen. Hierdoor kunnen klanten worden aangemoedigd om meer producten te kopen en kan het bedrijf zijn omzet verhogen.

Voor Conserveerders

Conserveerders hebben vaak te maken met klanten die op zoek zijn naar op maat gespoten of gegalvaniseerde producten. Met de Relatiebeheer module kunnen bedrijven klanteninformatie bijhouden en hun specifieke eisen en vereisten noteren. Dit kan helpen om het verkoopproces te stroomlijnen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Bovendien kunnen conserveerders kortingsgroepen instellen voor klanten op basis van hun volume-aankopen. Hierdoor kunnen klanten worden aangemoedigd om meer producten te kopen en kan het bedrijf zijn omzet verhogen. Door staffels in te stellen voor klanten op basis van de duur van hun relatie met het bedrijf, kunnen conserveerders ook klantloyaliteit bevorderen en de klanttevredenheid verhogen.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de serieproductie

Artikelbeheer

ERP
WMS

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Grondstoffenbeheer

ERP

Halffabricaten

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor serieproductie

Exporteren data

ERP
WMS