Torza

Calculatie
ERP

De module Calculatie van het Torza ERP-pakket is ontworpen voor snijbedrijven, las- en constructiebedrijven en machinefabrieken die halffabricaten en producten op maat maken op basis van specifieke klantbehoeften. De module is ontworpen om bedrijven te helpen bij het nauwkeurig schatten van de kosten en de tijd die nodig zijn om een project te voltooien.

Gedetailleerde kostenberekening

De module bevat functies voor het berekenen van kosten voor verschillende soorten materialen zoals snijwerk, profielen, platen en koopdelen. Het biedt ook de mogelijkheid om bewerkingen toe te voegen aan de kostenberekening, zoals het lassen, frezen, draaien, boren en andere bewerkingen die nodig zijn om het product te produceren.

CAD-software

De module maakt gebruik van CAD-software om ontwerpen te importeren en te analyseren. Dit helpt bij het vaststellen van de benodigde materialen en het plannen van de productie. Het biedt ook een visuele weergave van het eindproduct om de offerte voor de klant te illustreren.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Scenariofunctie

Een belangrijk onderdeel van de module is de mogelijkheid om verschillende scenario’s te creëren en te vergelijken. Dit maakt het mogelijk om verschillende prijsniveaus en materialen te onderzoeken en de meest kosteneffectieve optie te selecteren.

De module heeft ook een functie voor het bijhouden van de materiaalbehoefte. Dit zorgt ervoor dat de voorraadniveaus worden bijgehouden en dat de bestellingen worden geplaatst om ervoor te zorgen dat er voldoende materialen beschikbaar zijn voor de productie.

Rapportagefuncties

Tot slot biedt de module rapportagefuncties voor het analyseren van de winstgevendheid van projecten en het identificeren van gebieden voor verbetering. Dit helpt bedrijven om hun kosten en efficiëntie te optimaliseren, en om betere beslissingen te nemen bij het selecteren van toekomstige projecten.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS