Torza

Configuratie
ERP
WMS

De module Configuratie van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool die speciaal is ontworpen voor verhuurbedrijven en keuringsinstanties om hun eigen bedrijfsinstellingen te beheren. Met deze module kunnen gebruikers veel instellingen in eigen beheer nemen, waaronder IP-beheer, gebruikers aanmaken en beheren, rechten toewijzen, meerdere talen ondersteunen en meerdere entiteiten beheren. De module is ontworpen met het oog op eenvoudige navigatie en gebruiksvriendelijkheid. 

IP-beheerfunctie

Met de IP-beheerfunctie kunnen gebruikers specifieke IP-adressen toewijzen aan specifieke gebruikers en afdelingen. Dit zorgt voor een beveiligde en gecontroleerde toegang tot het systeem en beperkt ongeoorloofde toegang. Bovendien kunnen gebruikers met de module Configuratie eenvoudig nieuwe gebruikers aanmaken en beheren, rechten toewijzen en machtigingen beheren. 

Ondersteuning meerdere talen

Met ondersteuning voor meerdere talen kunnen gebruikers de module Configuratie gebruiken in de taal van hun keuze. Dit betekent dat alle functies en instellingen in de taal van de gebruiker worden weergegeven, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd. Bovendien kunnen gebruikers met de module Configuratie ook meerdere entiteiten beheren, zodat ze hun bedrijfsactiviteiten beter kunnen structureren en beheren.

Live-testen

Een andere belangrijke functie van de module Configuratie is de mogelijkheid om live-testen uit te voeren. Hiermee kunnen gebruikers wijzigingen en aanpassingen testen zonder de werking van het systeem te onderbreken of de gegevens te beschadigen. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare manier om wijzigingen door te voeren en problemen op te lossen zonder de bedrijfsactiviteiten te verstoren.

Efficiënter en veiliger beheer

Kortom, de module Configuratie van het Torza ERP-pakket biedt verhuurbedrijven en keuringsinstanties de mogelijkheid om hun bedrijfsactiviteiten efficiënter en veiliger te beheren. Met veel instellingen in eigen beheer, IP-beheer, gebruikers aanmaken en beheren, rechten toewijzen, meerdere talen ondersteunen, meerdere entiteiten beheren en live-testen, is deze module een onmisbare tool voor bedrijven die hun bedrijfsactiviteiten willen optimaliseren.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS