Torza

Urenregistratie
ERP

De Urenregistratie module van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool die speciaal is ontworpen om aan de behoeften te voldoen van de branches Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven, en Machinefabrieken. Het biedt een flexibele en uitgebreide oplossing voor het bijhouden van gewerkte uren en projectkosten, zodat bedrijven beter inzicht hebben in hun kosten en baten.

Urenregistratie per project

De module biedt de mogelijkheid om de urenregistratie per project bij te houden. Hierdoor is het mogelijk om de gewerkte uren en kosten per project inzichtelijk te maken. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om de voortgang van projecten te monitoren en deze tijdig bij te sturen als dat nodig is.

Urenregistratie per medewerker

Daarnaast biedt de module de mogelijkheid om de urenregistratie per werknemer bij te houden. Hierdoor kunnen bedrijven bijvoorbeeld de productiviteit van individuele werknemers monitoren en evalueren. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om de prestaties van hun medewerkers te optimaliseren.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Uitloop-functionaliteit

Een ander belangrijk aspect van de module is de uitloop-functionaliteit. Dit stelt bedrijven in staat om eventuele vertragingen in projecten op te sporen en deze tijdig aan te pakken. Hierdoor kunnen bedrijven voorkomen dat projecten vertraging oplopen en kosten oplopen.

De kosten en baten van projecten worden ook bijgehouden in de module. Hierdoor hebben bedrijven een volledig overzicht van de kosten en opbrengsten van projecten. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om de winstgevendheid van projecten te monitoren en te optimaliseren.

Optimaliseer je werkplaatsprocessen

De werkplaatsmodule maakt het mogelijk om de urenregistratie en projectkosten bij te houden voor werkzaamheden die op de werkvloer plaatsvinden. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om hun werkplaatsprocessen te optimaliseren en kosten te besparen.

Daarnaast is de module geschikt voor gebruik op een telefoon en tablet. Dit biedt werknemers de mogelijkheid om hun urenregistratie bij te houden terwijl ze onderweg zijn. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en maakt het mogelijk om de urenregistratie bij te houden op locatie.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS