Torza

Planning
ERP
WMS

De module Planning van het Torza ERP-pakket is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven, en Machinefabrieken. Deze module biedt uitgebreide functies voor Personeelsplanning, projectplanning, bewerkingsplanning, triggers uitloop en het vullen van gaten.

Binnen Torza zijn er verschillende manieren van plannen mogelijk. Je bepaalt zelf wat voor jou de meest geschikte manier is om jouw planning in te richten. Afhankelijk van waar je voor kiest kun je de planning invullen met calculaties vanuit het systeem, handmatig of via een koppeling met een ander ERP pakket.  

Personeelsplanning

Met de functie Personeelsplanning kunnen bedrijven de beschikbaarheid van hun medewerkers in kaart brengen en deze informatie gebruiken om de werklast op een efficiënte manier te verdelen. De module kan automatisch personeelsplanningen genereren op basis van projectvereisten en individuele beschikbaarheid van medewerkers. Dit stelt bedrijven in staat om de meest effectieve planning te maken en optimaal gebruik te maken van de beschikbare resources.

Projectplanning

De projectplanning functie stelt bedrijven in staat om hun projecten te plannen en de voortgang ervan te bewaken. Bedrijven kunnen meerdere projecten tegelijkertijd beheren en de prioriteit van elk project bepalen. Bovendien kan de module helpen bij het beheren van deadlines en het identificeren van eventuele vertragingen, zodat je snel kan ingrijpen en de projecten op schema kan houden.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Bewerkingsplanning

Met de bewerkingsplanning functie kunnen bedrijven hun productieproces stroomlijnen. De module biedt een gedetailleerd overzicht van de benodigde bewerkingen voor elk product en kan de volgorde van bewerkingen bepalen op basis van de beschikbaarheid van machines en medewerkers. Dit helpt bedrijven om hun productieproces efficiënter te maken en de doorlooptijd van producten te verkorten.

Triggers uitloop

Triggers uitloop is een functie die bedrijven helpt bij het identificeren van producten waarvan de levertijd vertraagd kan zijn. De module kan de voortgang van elk product bijhouden en automatisch waarschuwingen genereren wanneer de levertijd van een product in gevaar komt. Dit stelt bedrijven in staat om snel actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat producten op tijd worden geleverd.

Gaten opvullen

De planning module van Torza is ontworpen om bedrijven te helpen bij het opvullen van eventuele gaten in de planning. De module kan snel beschikbare resources identificeren en deze gebruiken om eventuele gaten in de planning op te vullen. Dit helpt bedrijven om hun productieproces te optimaliseren en maximale efficiëntie te behalen.

Kortom, de Planning module van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool voor Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven en Machinefabrieken die hun productieprocessen willen optimaliseren en hun resources zo efficiënt mogelijk willen inzetten. De module biedt alles wat bedrijven nodig hebben om hun productieproces op de juiste manier te plannen en te beheren.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS