Torza

Halffabricaten
WMS

De Halffabricaten module van het Torza ERP-pakket is speciaal ontworpen voor de branches Las- en constructiebedrijven en Machinefabrieken. Het biedt deze bedrijven de mogelijkheid om alle aspecten van hun halffabricaten en half afgewerkte producten te beheren en te controleren, inclusief het aanmaken van nieuwe items, het bijhouden van tekeningen en data, het berekenen van de kostprijs en het beheren van bewerkingen en koopdelen.

Efficiënt beheer van halffabricaten

Met de module kunnen gebruikers eenvoudig nieuwe halffabricaten aanmaken en deze vervolgens beheren en bijwerken in een centrale database. Hierbij kunnen belangrijke details zoals afmetingen, materialen, tekeningen en andere relevante informatie worden toegevoegd. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om de kostprijs van het halffabricaat te berekenen, inclusief de arbeidskosten, de kosten van materiaal en bewerkingen.

Eenvoudig aanmaken en beheren

Daarnaast is de module in staat om complexere samengestelde halffabricaten te beheren. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het beheren van verschillende onderdelen die samen een product vormen.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Beheer van samengestelde halffabricaten

De module biedt ook functionaliteit om bewerkingen en koopdelen te beheren. Hierbij kunnen gebruikers bijvoorbeeld aangeven welke bewerkingen er nodig zijn om een halffabricaat af te maken en welke koopdelen er gebruikt worden. Dit maakt het mogelijk om de voortgang van de productie nauwkeurig te volgen en te beheren.

Optimaliseer productieprocessen

Ten slotte kan de module gekoppeld worden aan het grootboek en aan hs-codes, waardoor gebruikers inzicht krijgen in de financiële gevolgen van hun productieprocessen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de kosten van materialen, arbeid en bewerkingen op de juiste grootboekrekeningen boeken en inzicht krijgen in de winstgevendheid van hun producten.

Verbeter de winstgevendheid

Kortom, de Halffabricaten module van het Torza ERP-pakket biedt bedrijven in de branches Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven en Machinefabrieken een krachtig hulpmiddel voor het beheren van hun halffabricaten en half afgewerkte producten. Met deze module kunnen zij de productieprocessen efficiënter en nauwkeuriger beheren, waardoor ze hun klanten beter kunnen bedienen en hun winstgevendheid kunnen verbeteren.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS