Torza

Projecten
ERP

De module Projecten van het Torza ERP-pakket biedt verhuurbedrijven en keuringsinstanties een krachtige oplossing om hun projecten te beheren, vanaf het moment van offerte tot aan de uitgifte van materiaal en de status van de keuringen. Hieronder volgt een uitgebreide omschrijving van de verschillende functies van deze module.

Offertes

Met de offertefunctie van de module Projecten kun je snel en gemakkelijk offertes maken voor klanten. Je kunt de offerte aanpassen aan de specifieke behoeften van de klant en deze direct naar de klant sturen via e-mail of printen. Het is mogelijk om standaard offertesjablonen in te stellen die je kunt aanpassen en gebruiken voor verschillende klanten of projecten.

Orderbevestigingen

Wanneer een klant akkoord gaat met de offerte, kun je de orderbevestiging opstellen. Hiermee wordt het project in gang gezet en kun je alle benodigde informatie vastleggen. De orderbevestiging bevat details zoals de leverdatum, de duur van de huur of keuring, de prijs en eventuele aanvullende afspraken. De orderbevestiging kan ook worden gebruikt om aan te geven welk materiaal er nodig is voor het project en wie verantwoordelijk is voor de levering.

Uitgiftes

Wanneer het project van start gaat, kun je de uitgiftes vastleggen in het systeem. Dit betekent dat je kun bijhouden welke materialen zijn uitgegeven voor welke projecten, wie er verantwoordelijk is voor het beheer van het materiaal en waar het zich bevindt. Door deze informatie bij te houden, kun je gemakkelijk zien welke materialen beschikbaar zijn voor andere projecten en voorkomen dat er dubbele reserveringen worden gemaakt.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Status keuringen

Voor keuringsinstanties is het van groot belang om de status van keuringen bij te houden. De module Projecten van het Torza ERP-pakket maakt dit mogelijk door een speciale functie te bieden om de status van de keuringen vast te leggen. Zo kun je bijvoorbeeld vastleggen wanneer een keuring is ingepland, wanneer deze is uitgevoerd en of deze succesvol was. Bovendien kun je automatische herinneringen instellen voor klanten en medewerkers om ervoor te zorgen dat de keuringen op tijd worden uitgevoerd.

Kortom, de module Projecten van het Torza ERP-pakket biedt verhuurbedrijven en keuringsinstanties een volledige oplossing voor het beheren van hun projecten. Van het opstellen van offertes tot het vastleggen van uitgiftes en de status van keuringen, alles wordt overzichtelijk bijgehouden en geregistreerd in het systeem. Dit leidt tot efficiëntere bedrijfsprocessen en betere klantenservice.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS