Torza

Urenregistratie
ERP

De module Urenregistratie van het Torza ERP-pakket is een belangrijk instrument voor las- en constructiebedrijven, machinefabrieken, slitters / decoilers, conserveerders en gieterijen om hun productieprocessen te optimaliseren. Met deze module kunnen werknemers hun uren registreren en is er een overzicht van de tijd die aan specifieke projecten wordt besteed

Inzicht in urenregistratie per werknemer

De urenregistratie is per werknemer in te zien. Hierdoor is het mogelijk om te zien welke werknemers veel tijd aan een project besteden en welke werknemers minder tijd nodig hebben. Op deze manier kan het werk beter verdeeld worden en kan er effectiever gewerkt worden.

Het is mogelijk om uitloop bij te houden met de Urenregistratie module. Dit betekent dat het mogelijk is om te zien hoeveel extra uren er aan een project besteed worden. Dit kan helpen bij het plannen van toekomstige projecten en het bepalen van de kosten.

Kosten en baten bijhouden

Kosten en baten kunnen ook worden bijgehouden met deze module. Het is mogelijk om de uren van werknemers te koppelen aan specifieke projecten, waardoor de kosten van een project nauwkeurig in kaart gebracht kunnen worden. Op deze manier kan er ook worden bepaald of een project wel of niet rendabel is.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Integratie met andere modules

De Urenregistratie module is onderdeel van de werkplaatsmodule van het Torza ERP-pakket. Dit betekent dat het mogelijk is om de module te integreren met andere modules, zoals de productieplanning en de voorraadbeheermodule. Hierdoor kan het productieproces van begin tot eind geoptimaliseerd worden.

Toegankelijkheid via telefoon en tablet

De module is ook toegankelijk via de telefoon en tablet. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om hun uren te registreren waar ze ook zijn. Dit zorgt ervoor dat de registratie altijd up-to-date is en er geen vertraging ontstaat bij het bijhouden van de uren.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de serieproductie

Artikelbeheer

ERP
WMS

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Grondstoffenbeheer

ERP

Halffabricaten

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor serieproductie

Exporteren data

ERP
WMS