Torza

Werkplaatsmodule
WMS

Werkplaats module

De Werkplaatsmodule van het Torza ERP-pakket is een uitgebreide tool die speciaal is ontworpen om verhuurbedrijven en keuringsinstanties te ondersteunen bij het beheren van hun apparatuur. De module biedt een verscheidenheid aan functies om mutaties te registreren en gedetailleerde informatie over de apparatuur op te vragen. Hieronder volgt een nadere toelichting op de belangrijkste functies van de Werkplaatsmodule. 

Mutaties

Met de Werkplaatsmodule kunnen mutaties aan de apparatuur worden geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld gaan om reparaties, onderhoudsbeurten, keuringen, verhuur, retour of verkoop. Het registreren van mutaties biedt een overzichtelijke manier om bij te houden welke acties er zijn ondernomen voor de verschillende apparatuur en wanneer deze hebben plaatsgevonden. Zo kan er snel worden ingegrepen bij eventuele problemen en kan er proactief onderhoud worden uitgevoerd om storingen te voorkomen.

Opvragen detailinformatie equipment

De Werkplaatsmodule biedt ook de mogelijkheid om gedetailleerde informatie over de apparatuur op te vragen. Zo kunnen er bijvoorbeeld overzichten worden gegenereerd van alle apparatuur die onderhoud nodig heeft of van alle apparatuur die nog beschikbaar is voor verhuur. Ook kunnen er specifieke details worden opgevraagd van individuele apparaten, zoals de onderhoudsgeschiedenis, de huurgeschiedenis en de huidige status. Deze informatie kan helpen bij het nemen van beslissingen en het plannen van onderhoud of verhuur.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Uitgebreide tool voor beheer apparatuur

De Werkplaatsmodule van het Torza ERP-pakket biedt verhuurbedrijven en keuringsinstanties een uitgebreide tool om hun apparatuur te beheren. Met de mogelijkheid om mutaties te registreren en gedetailleerde informatie op te vragen, kunnen gebruikers snel en efficiënt actie ondernemen om storingen te voorkomen, onderhoud te plannen en verhuur te organiseren. Dit draagt bij aan een optimale bedrijfsvoering en klanttevredenheid.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS