Torza

Verhuur en verkoop
ERP

De module Verhuur en verkoop van het Torza ERP-pakket is een uitgebreide oplossing die specifiek is ontworpen voor de behoeften van verhuurbedrijven en keuringsinstanties. Met deze module kunnen bedrijven gemakkelijk de uitgifte en retouren van goederen bijhouden, evenals de registratie van werknemers, hs-codes en grootboeknummers. 

Uitgifte goederen

Uitgifte en retouren zijn kritische processen in de verhuur- en verkoopbranche en kunnen een aanzienlijke impact hebben op de winstgevendheid van een bedrijf. Met de Verhuur en verkoop module kunnen bedrijven de uitgifte en retouren van goederen efficiënt bijhouden en beheren. Het systeem maakt gebruik van barcodes en RFID-technologie om de uitgifte van goederen te versnellen en fouten te verminderen. Daarnaast kunnen bedrijven met deze module gemakkelijk de verhuurstatus van goederen volgen en weten wanneer deze moeten worden teruggegeven of vervangen.

Registratie werknemers

De module biedt ook een eenvoudige manier om werknemers te registreren en bij te houden. Bedrijven kunnen werknemersgegevens opslaan, inclusief contactgegevens, salarisinformatie en arbeidscontracten. Het systeem kan ook gebruikt worden om de aanwezigheid van werknemers bij te houden en hun prestaties te evalueren.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

HS-codes

HS-codes (Harmonized System-codes) zijn internationale codes die worden gebruikt om goederen te identificeren en te classificeren. Met de Verhuur en verkoop module kunnen bedrijven gemakkelijk HS-codes toewijzen aan hun goederen. Dit helpt bij het beheer van goederenstromen en zorgt ervoor dat goederen op de juiste manier worden geïdentificeerd en verzonden.

Grootboeknummers zijn essentieel voor boekhoudkundige doeleinden en helpen bedrijven bij het bijhouden van hun financiële transacties. Met de Verhuur en verkoop module kunnen bedrijven eenvoudig grootboeknummers toewijzen aan hun verkoop- en verhuurtransacties. Dit zorgt voor een geautomatiseerde en nauwkeurige boekhouding en helpt bedrijven om hun financiële gezondheid beter te begrijpen.

Uitgebreide oplossing

Kortom, de module Verhuur en verkoop van het Torza ERP-pakket biedt een uitgebreide oplossing voor verhuurbedrijven en keuringsinstanties. Het stelt bedrijven in staat om de uitgifte en retouren van goederen efficiënt te beheren, werknemers bij te houden, HS-codes toe te wijzen aan goederen en grootboeknummers toe te wijzen aan financiële transacties. Dit alles draagt bij aan een geautomatiseerde en efficiënte bedrijfsvoering en kan de winstgevendheid van bedrijven verbeteren.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS