Torza

Inhuur en inkoop
ERP

De module Inhuur en Inkoop van het Torza ERP-pakket biedt verhuurbedrijven en keuringsinstanties de mogelijkheid om hun inkoopprocessen efficiënt en gestroomlijnd te beheren. 

Indienen van inkoopaanvragen

Een belangrijk onderdeel van deze module is de functionaliteit voor het indienen van inkoopaanvragen. Gebruikers kunnen eenvoudig een inkoopaanvraag indienen voor de benodigde producten of diensten. Hierbij kunnen ze specifieke details toevoegen zoals de gewenste leverdatum, het gewenste aantal, en de gewenste prijs.

Na het indienen van een inkoopaanvraag, kan deze worden omgezet in een inkoopopdracht. Dit proces kan handmatig worden uitgevoerd of worden geautomatiseerd op basis van voorraadniveaus. Indien de voorraad van een bepaald product onder een bepaald niveau daalt, kan automatisch een inkoopopdracht worden gegenereerd om de voorraad aan te vullen.

HS-codes

Een ander belangrijk kenmerk van de Inhuur en Inkoop module is de integratie met hs-codes (harmonized system codes) en grootboeknummers. Hierdoor kunnen gebruikers de kosten van hun inkooporders nauwkeurig toewijzen aan de juiste grootboekrekeningen en de juiste douanekosten berekenen op basis van de hs-codes.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Inhuur en Inkoop

Al met al biedt de Inhuur en Inkoop module van het Torza ERP-pakket verhuurbedrijven en keuringsinstanties een krachtige en uitgebreide oplossing voor het beheren van hun inkoopprocessen. Door gebruik te maken van deze module kunnen ze hun inkoopproces efficiënter en effectiever maken, wat uiteindelijk kan leiden tot kostenbesparingen en een verbeterde winstgevendheid.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS