Torza

Exporteren gegevens
ERP
WMS

De Exporteren gegevens module van het Torza ERP-pakket is een krachtige en veelzijdige tool die gebruikers in staat stelt om gegevens te exporteren in verschillende bestandsformaten, waaronder CSV, XML en andere formaten die compatibel zijn met externe applicaties. Deze module is speciaal ontworpen om aan de behoeften te voldoen van bedrijven in de branche serieproductie, die vaak te maken hebben met grote hoeveelheden gegevens en vereisen de mogelijkheid om deze gegevens te exporteren en te delen met andere systemen. 

Exporteren en externe tools

Een van de belangrijkste kenmerken van deze module is de mogelijkheid om gegevens te exporteren vanuit elke module binnen het Torza ERP-pakket. Dit betekent dat gebruikers toegang hebben tot een schat aan gegevens die kunnen worden geëxporteerd en geanalyseerd met externe tools, waardoor ze meer inzicht krijgen in hun bedrijfsactiviteiten en betere beslissingen kunnen nemen.

Eenvoudig en snel gegevens exporteren

Met de Exporteren gegevens module kunnen gebruikers eenvoudig selecteren welke gegevens ze willen exporteren en in welk formaat. Dit kan worden gedaan door het selecteren van de juiste filters en parameters, zoals datumbereiken, specifieke velden en meer. Bovendien kunnen gebruikers meerdere exportprofielen aanmaken en deze opslaan voor later gebruik, waardoor ze tijd besparen en de exportprocessen efficiënter kunnen maken.

Een ander voordeel van deze module is dat het exporteren van gegevens snel en eenvoudig kan worden gedaan, zonder dat daarvoor speciale technische kennis of vaardigheden vereist zijn. Gebruikers kunnen eenvoudigweg op de juiste knop klikken en de geëxporteerde bestanden kunnen worden opgeslagen op een lokale schijf of worden geüpload naar een externe server of cloudopslag. Dit maakt het gemakkelijk om gegevens te delen met andere systemen en applicaties.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Krachtige en flexibele oplossing

Al met al biedt de Exporteren gegevens module van het Torza ERP-pakket een krachtige en flexibele oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een snelle en eenvoudige manier om gegevens te exporteren in verschillende bestandsformaten. Met deze module kunnen gebruikers hun bedrijfsactiviteiten beter beheren, hun analyses verbeteren en betere beslissingen nemen op basis van betrouwbare gegevens.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de serieproductie

Artikelbeheer

ERP
WMS

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Grondstoffenbeheer

ERP

Halffabricaten

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor serieproductie

Exporteren data

ERP
WMS