Torza

Financieel
ERP

De module Financieel van het Torza ERP-pakket is speciaal ontworpen voor bedrijven in verschillende branches, waaronder las- en constructiebedrijven, machinefabrieken, slitter/decoilers, conserveerders en gieterijen. Deze module biedt een uitgebreide set tools en functies die bedrijven in staat stellen om hun financiële processen te beheren en te optimaliseren.

Factureren

De Facturatiemodule binnen de Financiële module van Torza ERP biedt bedrijven de mogelijkheid om snel en eenvoudig facturen te maken en te versturen. Bedrijven kunnen hiermee facturen maken voor alle soorten transacties, zoals verkooporders, werkorders en projecten. Daarnaast is het ook mogelijk om periodieke facturatie te genereren, zoals abonnementen of huurcontracten. De module bevat verschillende sjablonen die kunnen worden aangepast aan de huisstijl van het bedrijf. Ook kunnen bedrijven hun facturen in verschillende talen genereren en verzenden naar klanten in binnen- en buitenland.

Herinneringen en aanmaningen

Bedrijven kunnen met de module Financieel van Torza ERP eenvoudig herinneringen en aanmaningen genereren en versturen naar klanten die nog openstaande facturen hebben. Hiermee kunnen bedrijven hun cashflow optimaliseren en hun debiteurenbeheer verbeteren. De module biedt verschillende opties om de herinneringen en aanmaningen aan te passen en te personaliseren.

Inzicht in omzet

Met de module Financieel van Torza ERP hebben bedrijven inzicht in hun omzetgegevens. Hiermee kunnen bedrijven hun financiële prestaties monitoren en analyseren. Het is mogelijk om omzetgegevens te filteren op verschillende criteria, zoals klant, product en periode. Bedrijven kunnen hierdoor inzicht krijgen in hun best presterende klanten en producten en deze informatie gebruiken om hun bedrijfsstrategie te verbeteren.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Grootboeknummers

Met de module Financieel van Torza ERP kunnen bedrijven hun grootboeknummers beheren. Dit geeft bedrijven inzicht in hun financiële transacties en maakt het eenvoudiger om hun boekhouding bij te houden. Bedrijven kunnen hun grootboeknummers aanpassen en deze koppelen aan hun kostenplaatsen en kostensoorten.

Krachtig financieel beheer

Kortom, de module Financieel van Torza ERP biedt bedrijven in de branches las- en constructiebedrijven, machinefabrieken, slitter/decoilers, conserveerders en gieterijen een uitgebreide set tools en functies om hun financiële processen te beheren en te optimaliseren. Hiermee kunnen bedrijven hun financiële administratie efficiënter maken en hun financiële prestaties verbeteren. De module biedt onder andere mogelijkheden voor facturatie, herinneringen en aanmaningen, inzicht in omzetgegevens, het koppelen van HS-codes aan producten en het beheren van grootboeknummers. Bedrijven kunnen hierdoor hun financiële processen beter stroomlijnen en inzicht krijgen in hun financiële prestaties, waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen voor de groei van hun bedrijf.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de serieproductie

Artikelbeheer

ERP
WMS

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Grondstoffenbeheer

ERP

Halffabricaten

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor serieproductie

Exporteren data

ERP
WMS