Torza

Relatiebeheer
ERP

De module Relatiebeheer van het Torza ERP-pakket is specifiek ontworpen om de behoeften van verhuurbedrijven en keuringsinstanties te ondersteunen. Deze module biedt een gestroomlijnde en geautomatiseerde oplossing voor het beheren van de contacten met klanten, leveranciers en andere zakelijke partners. Het stelt bedrijven in staat om belangrijke informatie over hun relaties op te slaan en te beheren, zoals contactgegevens, ordergeschiedenis, offertes, facturen en betalingsinformatie. 

Bedrijfsgegevens

Bij ieder bedrijf kunnen meerdere contactpersonen met bijbehorende gegevens worden opgeslagen en beheerd. Bedrijven kunnen bestaande relaties importeren vanuit het huidige klantenbestand en nieuwe relaties automatisch of handmatig toevoegen. Het is ook mogelijk om het bedrijfslogo toe te voegen en te gebruiken voor uitgaande documenten zoals offertes.

Functioneel koppelen

Verhuurbedrijven kunnen een specifiek e-mailadres koppelen aan een huurovereenkomst, waardoor alle correspondentie met betrekking tot die overeenkomst op een centrale plaats wordt opgeslagen. Voor keuringsinstanties kan deze functie worden gebruikt om specifieke e-mailadressen te koppelen aan certificeringen of inspecties, waardoor alle communicatie met betrekking tot die activiteit op een gestructureerde manier wordt beheerd.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Automatische e-mails

Daarnaast biedt de Relatiebeheer-module de mogelijkheid om automatisch e-mails te versturen op basis van bepaalde acties, zoals het verzenden van een factuur of het ontvangen van een betaling. Zo worden relaties automatisch op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen.

 

Kortom, de module Relatiebeheer van het Torza ERP-pakket biedt verhuurbedrijven en keuringsinstanties een krachtig hulpmiddel om hun relaties met klanten, leveranciers en andere zakelijke partners te beheren en te optimaliseren.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS