Torza

Certificaten
ERP
WMS

De Certificaten module van het Torza ERP-pakket biedt gereedschapsleveranciers, materiaalleveranciers en technische groothandels een efficiënte manier om de voorraad van gecertificeerde producten bij te houden en te beheren.

 

Beheer en registratie

De module maakt het mogelijk om certificaten van leveranciers te registreren en bij te houden voor de producten in de voorraad. Dit biedt de mogelijkheid om de kwaliteit van de producten te waarborgen en om aan te tonen dat de producten voldoen aan de vereiste normen en eisen.

Stroomlijning van inkoopprocessen

Met de inkoopfunctionaliteit van de module kunnen inkopers de certificaten van de leveranciers beheren en controleren voordat de producten worden aangeschaft. Dit helpt om de inkoopprocessen te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat alleen producten met de juiste certificaten worden aangeschaft.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ondersteuning bij offertes en verkooporders

Bij de verkoop van gecertificeerde producten biedt de module ondersteuning bij het opstellen van offertes en verkooporders. Het systeem kan automatisch de certificaten van de producten koppelen aan de betreffende verkooporder of factuur, zodat de klant kan worden voorzien van alle benodigde informatie.

Vernieuwing en verlenging

Daarnaast biedt de module ook de mogelijkheid om certificaten te vernieuwen en verlengen. Het systeem kan de gebruikers waarschuwen wanneer de certificaten van de producten verlopen of binnenkort verlopen, zodat er tijdig actie kan worden ondernomen om nieuwe certificaten aan te vragen.

Kortom, de Certificaten module van het Torza ERP-pakket biedt gereedschapsleveranciers, materiaalleveranciers en technische groothandels een handige tool om de voorraad van gecertificeerde producten bij te houden en te beheren. Het helpt bij het waarborgen van de kwaliteit van de producten en bij het voldoen aan de vereiste normen en eisen.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Artikelbeheer

ERP
WMS

Certificaten

ERP
WMS

Inkoop

ERP
WMS

Verkoop

ERP
WMS

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Werkplaatsmodule

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS