Torza

Inkoop
ERP

De module Inkopen van het Torza ERP-pakket biedt gereedschapsleveranciers, materiaalleveranciers en technische groothandels de mogelijkheid om op een efficiënte manier hun inkoopproces te beheren.

Volledige ondersteuning

De module ondersteunt het proces van inkoopaanvragen tot en met het plaatsen van inkoopopdrachten. Het is mogelijk om inkoopaanvragen handmatig in te voeren in het systeem of deze automatisch te genereren op basis van de behoefte vanuit de voorraad. Dit kan bijvoorbeeld door middel van de inkoopadviezen van het systeem, waarbij de module de inkoopbehoefte berekent op basis van de actuele voorraad, de verwachte vraag en de levertijden van de leveranciers.

Categorisering en groepering

De module biedt tevens ondersteuning voor het beheren van hs-codes en grootboeknummers. Dit maakt het mogelijk om inkoopaanvragen en inkoopopdrachten te categoriseren en te groeperen op basis van deze codes. Dit biedt onder andere voordelen voor de financiële administratie, waarbij de

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Voorraadgestuurd inkoopproces

Daarnaast biedt de module de mogelijkheid om het inkoopproces voorraadgestuurd te laten verlopen. Hierbij wordt de inkoopbehoefte automatisch gegenereerd op basis van de actuele voorraadniveaus, wat zorgt voor een efficiëntere voorraadbeheersing en minder kans op tekorten of overschotten.

Krachtige en flexibele oplossing

Tot slot biedt de module Inkopen de mogelijkheid om inkoopopdrachten te beheren en te monitoren. Leveranciers kunnen bijvoorbeeld worden gekoppeld aan inkoopopdrachten, zodat de leveranciersprestaties kunnen worden gevolgd. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het vastleggen van levertijden en de kwaliteit van de geleverde goederen en/of diensten.

Kortom, de module Inkopen van het Torza ERP-pakket biedt gereedschapsleveranciers, materiaalleveranciers en technische groothandels een krachtige en flexibele oplossing voor het beheren van het inkoopproces, waarbij het mogelijk is om het proces zowel handmatig als voorraadgestuurd te laten verlopen en waarbij hs-codes en grootboeknummers gebruikt kunnen worden voor een efficiënte en gestructureerde verwerking van de inkoopkosten.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Artikelbeheer

ERP
WMS

Certificaten

ERP
WMS

Inkoop

ERP
WMS

Verkoop

ERP
WMS

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Werkplaatsmodule

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS