Torza

Verkoop
ERP

De Verkopen module van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool voor Gereedschapsleveranciers, Materiaalleveranciers, en Technische groothandels die hun verkoopprocessen willen optimaliseren. Deze module ondersteunt het volledige verkoopproces, van het opstellen van een offerte tot het leveren van het product aan de klant.

Offertes

Met de Verkopen module kunnen gebruikers gemakkelijk offertes opstellen en versturen naar hun klanten. De module biedt verschillende functies, zoals het opnemen van afbeeldingen, het toevoegen van aanvullende documenten en het instellen van specifieke voorwaarden. Gebruikers kunnen ook offertes converteren naar orders zonder opnieuw alle gegevens te hoeven invoeren.

Orderbevestigingen

Wanneer een klant een order plaatst, kan de Verkopen module automatisch een orderbevestiging genereren en deze versturen naar de klant. Dit bespaart tijd en vermindert fouten bij handmatige invoer. Gebruikers kunnen de orderbevestiging aanpassen met specifieke leverings- en betalingsvoorwaarden.

Pakbonnen

Met de Verkopen module kunnen gebruikers gemakkelijk pakbonnen opstellen en versturen naar hun klanten. De module biedt verschillende functies, zoals het opnemen van afbeeldingen, het toevoegen van aanvullende documenten en het instellen van specifieke voorwaarden. Gebruikers kunnen pakbonnen converteren naar facturen zonder opnieuw alle gegevens te hoeven invoeren.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

HS-codes

HS-codes worden gebruikt om de goederen bij douaneaangifte te identificeren. Met de Verkopen module kunnen gebruikers HS-codes toevoegen aan producten en offertes om ervoor te zorgen dat alle noodzakelijke informatie beschikbaar is bij het exporteren van goederen.

Grootboeknummers

Grootboeknummers zijn een belangrijk onderdeel van de financiële administratie en boekhouding. Met de Verkopen module kunnen gebruikers gemakkelijk grootboeknummers toewijzen aan facturen en betalingen om de financiële transacties in de boekhouding te integreren.

Kortom, de Verkopen module van het Torza ERP-pakket is een uitgebreide tool voor Gereedschapsleveranciers, Materiaalleveranciers en Technische groothandels om hun verkoopproces te optimaliseren. Met functies zoals offertes, orderbevestigingen, pakbonnen, looplijsten, HS-codes en grootboeknummers kunnen gebruikers hun verkoopproces stroomlijnen en hun efficiëntie verbeteren.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Artikelbeheer

ERP
WMS

Certificaten

ERP
WMS

Inkoop

ERP
WMS

Verkoop

ERP
WMS

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Werkplaatsmodule

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS