Torza

Financieel
ERP

De Financieel module van het Torza ERP-pakket biedt een uitgebreid scala aan functionaliteiten voor bedrijven in de branches Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven en Machinefabrieken. Hieronder worden enkele belangrijke functies uitgelicht.

Factureren

De module biedt de mogelijkheid om facturen op te stellen en te versturen naar klanten. Hierbij kunnen diverse gegevens worden ingevoerd, zoals het factuurnummer, de datum, het bedrag en de betalingstermijn. Daarnaast is het mogelijk om specifieke informatie toe te voegen, zoals vermeldingen over de geleverde producten of diensten. De module biedt ook de mogelijkheid om facturen te herzien of te annuleren.

Herinneringen en aanmaningen

Als klanten niet op tijd betalen, kunnen er herinneringen en aanmaningen worden verstuurd. De module maakt het mogelijk om deze automatisch te genereren op basis van vooraf ingestelde parameters. Zo kunnen bijvoorbeeld herinneringen worden verstuurd na een bepaald aantal dagen na de vervaldatum en kunnen aanmaningen worden verstuurd na een bepaald aantal dagen na de eerste herinnering.

Inzicht in omzet

De module biedt inzicht in de omzet van het bedrijf. Dit kan worden weergegeven op verschillende niveaus, zoals per klant, per product of dienst, per periode of per verkoopkanaal. Daarnaast is het mogelijk om trends te analyseren en te vergelijken met eerdere periodes.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

HS-codes

Bedrijven die handelen in goederen die worden ingevoerd of uitgevoerd, moeten de HS-code van deze goederen kennen. De Financieel module biedt ondersteuning bij het beheren van HS-codes. Hierbij kunnen codes worden toegevoegd, gewijzigd en verwijderd. Ook is het mogelijk om rapporten te genereren die inzicht geven in de gebruikte HS-codes.

Grootboeknummers

De module biedt ondersteuning bij het beheren van grootboeknummers. Hierbij kunnen grootboeknummers worden toegevoegd, gewijzigd en verwijderd. Ook is het mogelijk om grootboekrekeningen te koppelen aan specifieke kostenplaatsen of projecten. Hierdoor kan er op een gedetailleerde manier inzicht worden verkregen in de financiële situatie van het bedrijf.

Al met al biedt de Financieel module van het Torza ERP-pakket een uitgebreid scala aan functionaliteiten die bedrijven in de branches Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven en Machinefabrieken ondersteunen bij het beheren van hun financiën. Of het nu gaat om factureren, herinneringen en aanmaningen, inzicht in omzet, HS-codes of grootboeknummers, de module biedt de nodige ondersteuning.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS