Torza

Importeren gegevens
ERP
WMS

De module Importeren gegevens van het Torza ERP-pakket biedt las- en constructiebedrijven, machinefabrieken, slitters / decoilers, conserveerders, gieterijen een krachtige oplossing voor het importeren van gegevens vanuit verschillende bronnen, zoals CAD-tekeningen, CSV-bestanden, XML-bestanden en andere formaten.

CAD-tekeningen importeren

De module maakt het mogelijk om CAD-tekeningen of gegevens vanuit verschillende bronnen te importeren en automatisch te integreren in het ERP-systeem van het bedrijf. Dit biedt veel voordelen voor bedrijven die werken met CAD-tekeningen en andere technische gegevens. Met deze module kunnen bedrijven snel en eenvoudig belangrijke informatie verzamelen en beheren, waardoor het werkproces efficiënter en effectiever wordt.

Snelle en eenvoudige invoer van gegevens

Het importeren van CAD-tekeningen biedt vooral voordelen voor bedrijven in de machinefabrieken en gieterijen. Het importeren van deze tekeningen stelt bedrijven in staat om nauwkeurigere en gedetailleerde ontwerpen te maken. Door deze tekeningen direct te importeren in het ERP-systeem, kunnen bedrijven ook sneller en efficiënter de productieplanning maken en de productiekosten verlagen.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Efficiënte gegevensimport

Bedrijven in de slitters / decoilers branche en conserveerders kunnen ook profiteren van de mogelijkheid om gegevens te importeren in verschillende formaten. Met de mogelijkheid om CSV- en XML-bestanden te importeren, kunnen bedrijven snel en eenvoudig belangrijke gegevens invoeren in het ERP-systeem. Dit kan bijvoorbeeld helpen bij het beheren van de voorraad en het bijhouden van inkomende en uitgaande zendingen.

Automatisering van belangrijke processen

Kortom, de module Importeren gegevens van het Torza ERP-pakket is een krachtige oplossing voor bedrijven die werken met CAD-tekeningen en andere technische gegevens. Het biedt veel voordelen voor bedrijven in de las- en constructiebedrijven, Machinefabrieken, litters / decoilers, conserveerders en Gieterijen. Met deze module kunnen bedrijven efficiënter werken en de productiekosten verlagen door het automatiseren van belangrijke processen.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de serieproductie

Artikelbeheer

ERP
WMS

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Grondstoffenbeheer

ERP

Halffabricaten

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor serieproductie

Exporteren data

ERP
WMS