Torza

Importeren gegevens
ERP
WMS

De module Importeren gegevens van het Torza ERP-pakket is speciaal ontworpen voor Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven en Machinefabrieken om het importeren van gegevens en CAD-tekeningen in verschillende formaten te vergemakkelijken. Met deze module kunnen bedrijven hun productieprocessen stroomlijnen en hun efficiëntie verhogen.

Importeren van gegevens

De module maakt het mogelijk om CAD-tekeningen zoals DXF, DWG, STP, NC etc. of gegevens vanuit verschillende bestandsformaten te importeren, zoals CSV, XML en andere formaten. Dit maakt het voor bedrijven gemakkelijk om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen en te integreren in hun productieprocessen. Of het nu gaat om het importeren van tekeningen van klanten of het delen van gegevens tussen verschillende afdelingen van het bedrijf, de module Importeren gegevens maakt dit proces snel en eenvoudig.

Snijbedrijven

Voor snijbedrijven maakt deze module het mogelijk om tekeningen te importeren vanuit verschillende bronnen, zoals klanten of andere afdelingen binnen het bedrijf. Het stelt snijbedrijven in staat om hun productieproces te optimaliseren en de productiecapaciteit te vergroten. Met de module kunnen snijbedrijven gemakkelijk en snel geometrische vormen uittekenen en snijden, waardoor de tijd die nodig is om producten te maken wordt verminderd.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Las- en constructiebedrijven

Voor las- en constructiebedrijven maakt deze module het mogelijk om tekeningen en gegevens vanuit verschillende bronnen te importeren, waardoor het productieproces efficiënter wordt. Het stelt las- en constructiebedrijven in staat om de juiste materialen op de juiste plaatsen te plaatsen en de productiecapaciteit te vergroten. Met de module kunnen las- en constructiebedrijven gemakkelijk en snel nauwkeurige las- en constructiewerkzaamheden uitvoeren, waardoor de productie-efficiëntie toeneemt.

Machinefabrieken

Voor machinefabrieken maakt deze module het mogelijk om CAD-tekeningen en gegevens vanuit verschillende bronnen te importeren, waardoor de productie-efficiëntie toeneemt. Het stelt machinefabrieken in staat om nauwkeurigere en complexere onderdelen te produceren, waardoor de productiecapaciteit en de winstgevendheid toenemen. Met de module kunnen machinefabrieken gemakkelijk en snel geavanceerde bewerkings- en productietechnieken uitvoeren, waardoor de productie-efficiëntie toeneemt.

Efficiënte CAD-import

In alle branches maakt de module Importeren gegevens het mogelijk om snel en eenvoudig CAD-tekeningen en gegevens te importeren vanuit verschillende bronnen. Dit stelt bedrijven in staat om hun productieprocessen te optimaliseren en hun efficiëntie te verhogen. Met deze module kunnen bedrijven hun productieproces stroomlijnen en hun concurrentiepositie verbeteren.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS