Torza

Inkoop
ERP

De module Beheer van het Torza ERP-pakket is speciaal ontworpen voor bedrijven in de branches Verhuurbedrijven en Keuringsinstanties. Deze module biedt een uitgebreide set van functionaliteiten om de dagelijkse activiteiten van deze bedrijven te ondersteunen en te optimaliseren. Hieronder vind je een beschrijving van de belangrijkste functies van deze module.

Inkoopaanvragen

Een van de belangrijkste functies van de module is het kunnen maken van inkoopaanvragen. Dit stelt gebruikers in staat om snel en gemakkelijk materialen en producten aan te vragen bij leveranciers. Dit kan handmatig gebeuren, waarbij de gebruiker de informatie handmatig invoert, of automatisch op basis van gegevens uit andere delen van het systeem. Zo kunnen er bijvoorbeeld automatisch inkoopaanvragen gegenereerd worden wanneer de voorraad van een bepaald product onder een bepaald niveau zakt.

Inkoopopdrachten

Wanneer de inkoopaanvraag is goedgekeurd, kan de gebruiker een inkoopopdracht aanmaken. Hierbij kan worden gekozen voor een handmatige of voorraadgestuurde aanpak. Bij handmatige inkoopopdrachten kan de gebruiker zelf bepalen welke producten er worden besteld en bij welke leveranciers. Bij voorraadgestuurde inkoopopdrachten wordt er automatisch rekening gehouden met de huidige voorraadniveaus, zodat er niet te veel of te weinig wordt besteld.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

HS codes

Om het inkoopproces te stroomlijnen, kan er gebruik worden gemaakt van hs-codes. Dit zijn internationaal erkende codes die worden gebruikt om goederen te identificeren en te categoriseren. Door hs-codes toe te voegen aan de inkoopaanvragen en inkoopopdrachten, wordt het gemakkelijker om te communiceren met leveranciers en de juiste producten te bestellen.

Koppeling

Een andere belangrijke functionaliteit van de module Inkopen is het kunnen koppelen van grootboeknummers aan inkooporders. Dit stelt gebruikers in staat om de financiële aspecten van het inkoopproces te beheren en te monitoren. Door grootboeknummers toe te voegen aan inkooporders, kan de gebruiker gemakkelijk de inkoopkosten bijhouden en deze toewijzen aan de juiste kostenplaatsen of projecten.

Al met al biedt de module Inkopen van het Torza ERP-pakket een krachtige set van tools voor het beheren van het inkoopproces in de branches Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven en Machinefabrieken. Of het nu gaat om het aanvragen van inkooporders, het genereren van inkoopopdrachten, het beheren van hs-codes of het koppelen van grootboeknummers, de module biedt de functionaliteit die nodig is om het inkoopproces efficiënt en effectief te laten verlopen.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS