Torza

Interface
ERP
WMS

Het Torza ERP-systeem is een uitgebreid pakket dat speciaal is ontworpen voor bedrijven in verschillende branches, waaronder de snij-, las- en constructie- en machinebouwbranches. Hieronder vind je een gedetailleerde beschrijving van de gebruikersinterface van het pakket met betrekking tot snelle gegevenstoegang en -bewerking, toegang tot de database en de menu-opties.

Snel data toevoegen

Torza biedt verschillende manieren om snel gegevens toe te voegen aan je systeem. Allereerst kun je gebruik maken van de import- en exportfuncties om grote hoeveelheden gegevens in één keer te uploaden of te downloaden. Daarnaast voeg je snel nieuwe records toe via een gestroomlijnde interface met minimale velden. Dit kan handig zijn voor repetitieve taken waarvoor niet alle details nodig zijn.

Snel data bewerken

Het bewerken van gegevens kan gemakkelijk worden gedaan met de functies die Torza biedt. Via de intuïtieve interface bewerk je bijvoorbeeld snel en eenvoudig records in slechts een paar klikken. Daarnaast kun je gebruik maken van bulk-bewerkingsopties om meerdere records tegelijkertijd te wijzigen. Hierdoor bespaar je veel tijd bij het updaten van je gegevens.

Toegang tot de database

Torza biedt verschillende mogelijkheden om toegang te krijgen tot de database. Je kunt bijvoorbeeld toegang krijgen tot je gegevens via een desktopapplicatie of via een webinterface. Daarnaast kun je met het pakket verschillende gebruikers- en toegangsrechten instellen, zodat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot bepaalde delen van de database. Dit zorgt voor een hogere beveiliging van je gegevens.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Flexibele menuselectie

Het menu van Torza is opgebouwd uit een lijst met alle modules en functies die beschikbaar zijn. Deze lijst kan worden aangepast en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Verberg bijvoorbeeld bepaalde modules die niet relevant zijn voor jouw bedrijf en voeg nieuwe modules toe die juist specifiek voor jouw bedrijf ontworpen zijn.

Naast de menu-lijst biedt Torza ook een menu met tegels. Dit is een visuele weergave van alle modules en functies die beschikbaar zijn in het systeem. De tegels zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden directe toegang tot de belangrijkste functies van het systeem.

Pas aan op jouw behoeftes

Kortom, het Torza ERP-systeem biedt een breed scala aan configuratiemogelijkheden om aan de specifieke behoeften van bedrijven en keuringsinstanties te voldoen. Of het nu gaat om het snel toevoegen en bewerken van gegevens, het beheren van toegangsrechten of het aanpassen van de menu-opties, het pakket biedt tal van mogelijkheden om het systeem aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS