Torza

Relatiebeheer
ERP

De module Relatiebeheer van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool die speciaal is ontworpen voor bedrijven in de branches Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven en Machinefabrieken. Het stelt deze bedrijven in staat om hun klantrelaties te beheren en te onderhouden, evenals om hun verkoop- en marketingactiviteiten te verbeteren. Met deze module kunnen bedrijven hun klantinformatie op één centrale locatie opslaan, zodat het gemakkelijker wordt om deze informatie te beheren en te gebruiken.

Specifieke e-mailadressen

Een belangrijk kenmerk van de module Relatiebeheer van het Torza ERP-pakket is de mogelijkheid om specifieke e-mailadressen te gebruiken om de communicatie met klanten te stroomlijnen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld e-mailadressen instellen voor verkoop, service, facturering en andere afdelingen. Dit helpt bij het verminderen van de verwerkingstijd en het verbeteren van de klanttevredenheid.

Automatische e-mails

Bovendien kan de module Relatiebeheer automatisch e-mails versturen naar klanten op basis van bepaalde triggers, zoals het verzenden van orderbevestigingen, facturen, offertes en andere belangrijke documenten. Dit kan helpen bij het verbeteren van de communicatie met klanten en het verhogen van de efficiëntie van bedrijfsprocessen. Door het gebruik van specifieke e-mailadressen in combinatie met geautomatiseerde e-mails, kunnen bedrijven de communicatie met hun klanten stroomlijnen en efficiënter maken.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS