Torza

Importeren gegevens
ERP
WMS

De module “Importeren gegevens” van het Torza ERP-pakket is een handige tool voor Verhuurbedrijven en Keuringsinstanties die snel en gemakkelijk gegevens willen importeren vanuit verschillende bestandsformaten, zoals CSV, XML en andere formaten.

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface

De module biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers eenvoudig hun gegevens kunnen selecteren en uploaden vanuit een bestand op hun computer. Vervolgens kunnen ze de geïmporteerde gegevens bekijken en eventuele fouten of onjuistheden corrigeren voordat ze deze opslaan in het Torza ERP-systeem.

Import mogelijkheden

Voor Verhuurbedrijven biedt de module de mogelijkheid om huurinformatie te importeren, zoals gegevens over huurobjecten, verhuurperiodes en tarieven. Dit bespaart veel tijd en moeite bij het handmatig invoeren van deze gegevens in het systeem. Bovendien zorgt het gebruik van deze module voor minder menselijke fouten en een hogere nauwkeurigheid van de gegevens in het systeem.

Voor Keuringsinstanties biedt de module de mogelijkheid om informatie over de keuringen van apparatuur en machines te importeren. Dit omvat bijvoorbeeld informatie over de locatie van de apparatuur, de datum van de keuring, de resultaten van de keuring en eventuele opmerkingen of acties die moeten worden ondernomen. Het importeren van deze informatie bespaart tijd en minimaliseert het risico op fouten bij het handmatig invoeren van gegevens.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Mapping

De module ondersteunt ook aangepaste mapping van velden, wat betekent dat gebruikers kunnen kiezen welke gegevensvelden uit hun importbestand overeenkomen met de velden in het Torza ERP-systeem. Dit zorgt voor flexibiliteit en maatwerk, waardoor gebruikers de module kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften en vereisten.

Automatisering

Ten slotte biedt de module ook de mogelijkheid om de import van gegevens te automatiseren door middel van een planningstool. Dit betekent dat gebruikers kunnen instellen dat het systeem op regelmatige tijdstippen automatisch gegevens importeert vanuit bepaalde bronnen. Dit bespaart nog meer tijd en vermindert de kans op vergeten of gemiste gegevensimporten.

Met de groepen functie kun je alle producten categoriseren op basis van verschillende criteria, zoals type, grootte, gewicht, etc. Dit maakt het gemakkelijk om jouw producten te vinden en te organiseren.

Gemakkelijk en nauwkeurig

In het kort biedt de module “Importeren gegevens” van het Torza ERP-pakket Verhuurbedrijven en Keuringsinstanties een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige manier om gegevens te importeren vanuit verschillende bestandsformaten. Met ondersteuning voor aangepaste mapping en automatische planning, biedt de module flexibiliteit en maatwerk voor gebruikers.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS