Torza

Voorraadbeheer
WMS

De module Voorraadbeheer van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool die speciaal is ontworpen voor gereedschapsleveranciers, materiaalleveranciers en technische groothandels. Deze module biedt een uitgebreid overzicht van de voorraad en helpt bij het beheer van de in- en uitstroom van goederen.

Voorraden

De module biedt verschillende functies om mutaties in de voorraad bij te houden. Dit omvat bijvoorbeeld het bijhouden van alle inkomende en uitgaande goederen, evenals de bijbehorende hoeveelheden en waarde. Dit stelt gebruikers in staat om hun voorraad op een efficiënte manier te beheren en hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Inkoop- en verkoopmutaties

Inkoop- en verkoopmutaties kunnen eenvoudig worden bijgehouden met behulp van de Voorraadbeheer-module. Hierdoor kunnen gebruikers hun voorraadniveaus nauwkeurig bijhouden en ervoor zorgen dat ze altijd voldoende goederen op voorraad hebben om aan de vraag van hun klanten te voldoen.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Hs-codes

De module maakt ook gebruik van hs-codes en grootboeknummers om gebruikers te helpen bij het bijhouden van hun voorraad. Hs-codes bieden een gestandaardiseerde manier om producten te identificeren en helpen bij het bijhouden van invoer- en uitvoertransacties. Grootboeknummers bieden daarentegen een overzichtelijke manier om de financiële transacties bij te houden die verband houden met de voorraad.

Up-to-date voorraadbeheer

Gebruikers kunnen eenvoudig nieuwe items invoeren en bewerken met behulp van de Voorraadbeheer-module. Dit maakt het gemakkelijk om nieuwe goederen aan de voorraad toe te voegen of bestaande items te bewerken om ervoor te zorgen dat ze altijd up-to-date zijn. De module biedt ook de mogelijkheid om goederen over te boeken tussen locaties, waardoor gebruikers hun voorraadniveaus gemakkelijk kunnen beheren.

Effectief voorraadbeheer

Een belangrijk aspect van de module is het bijhouden van de eenheden waarin goederen worden verkocht en gekocht. Dit stelt gebruikers in staat om de waarde en het volume van hun voorraad op een effectieve manier bij te houden en helpt hen bij het plannen van toekomstige aankopen en verkopen.

Al met al biedt de Voorraadbeheer-module van het Torza ERP-pakket een krachtige set tools en functies om de voorraad van gereedschapsleveranciers, materiaalleveranciers en technische groothandels te beheren. Het biedt gebruikers een uitgebreid overzicht van hun voorraad en helpt hen bij het efficiënt beheren van hun bedrijfsprocessen.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Artikelbeheer

ERP
WMS

Certificaten

ERP
WMS

Inkoop

ERP
WMS

Verkoop

ERP
WMS

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Werkplaatsmodule

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS