Torza

Verkoop
ERP

De module Verkopen van het Torza ERP-pakket biedt uitgebreide functionaliteit voor bedrijven in de branches van Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven, en Machinefabrieken. Hieronder vind je een beschrijving van de belangrijkste functies en hoe deze specifiek relevant zijn voor elk van deze branches.

Offerte

De module Verkopen biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt offertes te maken voor potentiële klanten. De offertes kunnen worden opgesteld op basis van de beschikbare producten en diensten, waarbij de module automatisch de bijbehorende prijzen en levertijden berekent. Voor bedrijven in de Snijbedrijven en Las- en constructiebedrijven kunnen de offertes ook rekening houden met materiaalkosten en snij- of lasuren. In de Machinefabrieken kunnen de offertes ook rekening houden met de benodigde machine-uren en materiaalkosten.

Orderbevestiging

Als de klant akkoord gaat met de offerte, kan deze eenvoudig worden omgezet in een orderbevestiging. De module Verkopen biedt een gestroomlijnde workflow voor het verwerken van orderbevestigingen, zodat er geen tijd verloren gaat tussen de offerte en de definitieve opdracht. De orderbevestiging bevat alle relevante informatie voor de klant, zoals prijzen, levertijden en specificaties. Voor bedrijven in de Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven, en Machinefabrieken kan de orderbevestiging ook rekening houden met de benodigde materiaalkosten en arbeidsuren.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Calculatie

Een belangrijke functie van de module Verkopen is het maken van calculaties voor de producten en diensten die worden aangeboden. Dit is vooral relevant voor bedrijven in de Snijbedrijven en Las- en constructiebedrijven, waar de kosten van materialen en arbeidsuren een belangrijke rol spelen in het bepalen van de verkoopprijs. De module biedt de mogelijkheid om verschillende scenario’s te berekenen, zodat de meest optimale prijs kan worden bepaald. Voor bedrijven in de Machinefabrieken kan de calculatie ook rekening houden met de benodigde machine-uren en materiaalkosten.

Halffabrikaten

Voor bedrijven in de Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven, en Machinefabrieken is het vaak nodig om halffabrikaten te produceren voordat het eindproduct kan worden geleverd. De module Verkopen biedt de mogelijkheid om deze halffabrikaten in het verkoopproces te integreren, zodat de benodigde materialen en arbeidsuren tijdig worden ingepland. Dit maakt het mogelijk om een realistische levertijd aan de klant te communiceren en voorkomt dat er vertragingen ontstaan in het productieproces.

Alles in één oplossing

Kortom, de module Verkopen van het Torza ERP-pakket biedt bedrijven in de Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven, en Machinefabrieken een gestroomlijnde workflow voor het verwerken van offertes, orderbevestigingen, calculaties en halffabrikaten. Door de integratie van deze processen in één systeem, wordt het verkoopproces geoptimaliseerd en kan er efficiënter worden gewerkt. Dit vermindert de kans op fouten en zorgt voor een betere klanttevredenheid. De module Verkopen biedt daarnaast ook uitgebreide rapportagemogelijkheden, waarmee bedrijven inzicht kunnen krijgen in hun verkoopprestaties en de efficiëntie van hun verkoopprocessen kunnen verbeteren. Overall biedt de module Verkopen van het Torza ERP-pakket een krachtige en veelzijdige oplossing voor bedrijven die hun verkoopprocessen willen optimaliseren.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS