Torza

Artikelbeheer
ERP
WMS

De module Artikelbeheer van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool voor gereedschapsleveranciers, materiaalleveranciers en technische groothandels om hun voorraden en kostprijzen efficiënt te beheren. Met deze module kunnen gebruikers hun inkoopprijzen nauwkeurig bijhouden en hun winstgevendheid maximaliseren.

Voorraden

Een belangrijke functie van de module Artikelbeheer is het bijhouden van voorraden. Het stelt gebruikers in staat om de huidige voorraadniveaus van elk artikel in het magazijn te bekijken en bij te werken. Dit geeft gebruikers inzicht in welke artikelen er op voorraad zijn en welke artikelen bijbesteld moeten worden.

Kostprijzen

Een ander belangrijk aspect van deze module is het beheer van kostprijzen. Gebruikers kunnen de kostprijs van elk artikel invoeren en bijwerken, waardoor ze nauwkeurige berekeningen kunnen maken van de verkoopprijzen en marges. Dit helpt gebruikers om de winstgevendheid van hun bedrijf te maximaliseren door hun prijsstrategieën en inkoopbeleid te optimaliseren.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Leveranciersbeheer

Leveranciersbeheer is ook een belangrijk onderdeel van deze module. Gebruikers kunnen leveranciersgegevens invoeren en bijwerken, waardoor ze gemakkelijk contact kunnen opnemen met leveranciers om nieuwe bestellingen te plaatsen. Dit maakt het hele inkoopproces efficiënter en effectiever.

Specificaties

De module Artikelbeheer stelt gebruikers ook in staat om specificaties van artikelen bij te houden, zoals afmetingen, materialen, en hs-codes. Dit maakt het gemakkelijker om de juiste artikelen te vinden voor specifieke toepassingen en om te voldoen aan de vereisten van klanten of wet- en regelgeving.

Calculaties

Calculaties en grootboeknummers zijn ook geïntegreerd in de module Artikelbeheer. Gebruikers kunnen de kostprijzen van artikelen berekenen op basis van verschillende factoren, zoals inkoopprijzen en verzendkosten. Ook kunnen gebruikers grootboeknummers invoeren en bijwerken om de financiële gegevens van hun bedrijf nauwkeurig te registreren en bij te houden.

Kortom, de module Artikelbeheer van het Torza ERP-pakket biedt een krachtige oplossing voor gereedschapsleveranciers, materiaalleveranciers en technische groothandels om hun voorraden en kostprijzen efficiënt te beheren.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Artikelbeheer

ERP
WMS

Certificaten

ERP
WMS

Inkoop

ERP
WMS

Verkoop

ERP
WMS

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Werkplaatsmodule

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS