Torza

ISO 9001
ERP

ISO 9001 is een belangrijke module binnen het Torza ERP-pakket die specifiek is ontworpen voor gereedschapsleveranciers en materiaalleveranciers. Deze module biedt een gestructureerde aanpak voor het opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van kwaliteitsmanagementsystemen die voldoen aan de internationale ISO 9001-normen. 

De module biedt een breed scala aan functies om bedrijven te helpen hun kwaliteitsmanagementprocessen te verbeteren. Hieronder enkele van de belangrijkste functies.

Kwaliteitsbeheer

De ISO 9001-module biedt een volledig geïntegreerd kwaliteitsbeheersysteem dat bedrijven helpt om hun processen en procedures te beheren en te verbeteren. Het stelt gebruikers in staat om kwaliteitsdoelstellingen vast te stellen, deze te meten en te monitoren, en om afwijkingen en non-conformiteiten te registreren en op te lossen.

Documentbeheer

Met de ISO 9001-module kunnen bedrijven al hun documenten centraal opslaan, zoals procedures, werkinstructies, formulieren en rapporten. Het biedt versiebeheer en traceerbaarheid van documenten, en stelt gebruikers in staat om documenten te zoeken en te filteren op basis van verschillende criteria.

Audits en inspecties

De module biedt een volledig geïntegreerde audit- en inspectiemodule die gebruikers in staat stelt om audits en inspecties te plannen, uit te voeren en op te volgen. Het biedt ook een uitgebreide rapportagemogelijkheid om de resultaten van audits en inspecties te analyseren en te delen met belanghebbenden.

Risicobeheer

De ISO 9001-module helpt bedrijven om risico’s te identificeren en te beheren die van invloed kunnen zijn op hun kwaliteitsmanagementprocessen. Het biedt een gestructureerde aanpak om risico’s te beoordelen, te prioriteren en te beheersen, en om preventieve maatregelen te nemen om de impact van risico’s te minimaliseren.

Prestatiemeting en rapportage

De module biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden die bedrijven in staat stellen om de prestaties van hun kwaliteitsmanagementsysteem te meten en te rapporteren. Het biedt een breed scala aan rapporten, zoals trendanalyses, prestatie-indicatoren en managementrapporten, die gebruikers kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Kortom, de ISO 9001-module van het Torza ERP-pakket biedt een complete oplossing voor gereedschapsleveranciers en materiaalleveranciers die hun kwaliteitsmanagementprocessen willen verbeteren. Het biedt gebruikers een gestructureerde aanpak om hun kwaliteitsmanagementsysteem te ontwikkelen en te onderhouden, en biedt uitgebreide functies om prestaties te meten en te rapporteren. Door gebruik te maken van de ISO 9001-module kunnen bedrijven hun kwaliteit verhogen, hun efficiëntie verbeteren en hun concurrentiepositie versterken. Bovendien kan de module helpen bij het verkrijgen en behouden van certificeringen op het gebied van kwaliteitsbeheer, wat kan bijdragen aan de reputatie en geloofwaardigheid van het bedrijf. 

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Artikelbeheer

ERP
WMS

Certificaten

ERP
WMS

Inkoop

ERP
WMS

Verkoop

ERP
WMS

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Werkplaatsmodule

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS