Torza

Certificaten
ERP

De module Certificaten van het Torza ERP-pakket is speciaal ontworpen voor bedrijven in de snij-, las- en constructiebranches en machinefabrieken. Deze module ondersteunt bedrijven bij het beheren en traceren van certificaten voor materialen en producten. Hieronder volgt een uitgebreide beschrijving van hoe de module Certificaten kan worden gebruikt in deze branches, met specifieke aandacht voor de aspecten Voorraad, Inkoop en Verkoop.

Voorraad

Voor bedrijven in de genoemde branches is het belangrijk om de voorraad van materialen en producten bij te houden en deze goed te beheren. De module Certificaten van het Torza ERP-pakket biedt ondersteuning bij het beheren van de voorraad van materialen en producten die een certificaat nodig hebben. Het is mogelijk om een overzicht te krijgen van alle materialen en producten die een certificaat nodig hebben en om te zien welke certificaten aanwezig zijn. Door de voorraad op deze manier te beheren, kan het bedrijf er zeker van zijn dat de materialen en producten voldoen aan de vereiste normen en specificaties. 

Inkoop

Bij het inkopen van materialen en producten is het belangrijk om te weten welke certificaten vereist zijn en om deze certificaten te verkrijgen van de leveranciers. De module Certificaten van het Torza ERP-pakket ondersteunt het inkopen van materialen en producten door een overzicht te bieden van de benodigde certificaten. Daarnaast kan het systeem automatisch een waarschuwing geven als er een materiaal of product wordt ingekocht zonder dat het benodigde certificaat is verkregen. Op deze manier kan het bedrijf er zeker van zijn dat alle materialen en producten voldoen aan de vereiste normen en specificaties voordat ze worden gebruikt of verkocht.

Verkoop

Bij de verkoop van materialen en producten is het belangrijk om aan te tonen dat deze voldoen aan de vereiste normen en specificaties. De module Certificaten van het Torza ERP-pakket ondersteunt het verkopen van materialen en producten door het beheren en traceren van de benodigde certificaten. Het is mogelijk om een overzicht te krijgen van alle materialen en producten die zijn verkocht en om te zien welke certificaten hierbij zijn afgegeven. Hierdoor kan het bedrijf aan klanten aantonen dat de materialen en producten voldoen aan de vereiste normen en specificaties.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS