Torza

ERP en WMS voor equipment

Torza ERP is een krachtig bedrijfsbeheersysteem dat is ontworpen om de unieke uitdagingen aan te pakken waarmee verhuurbedrijven en keuringsinstanties worden geconfronteerd bij het beheer van equipment. Het biedt een uitgebreide reeks functies en mogelijkheden om de dagelijkse activiteiten van deze bedrijven te stroomlijnen en te optimaliseren, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan het groeien van hun bedrijf en het leveren van hoogwaardige diensten aan hun klanten. 

Complete oplossing voor het beheren van alle aspecten

Voor verhuurbedrijven biedt Torza ERP een complete oplossing voor het beheren van alle aspecten van het verhuurproces, van het vastleggen van de initiële klantverzoeken tot het plannen van de levering en installatie van de equipment, tot het bijhouden van de retourzendingen en facturering. Het biedt ook uitgebreide mogelijkheden voor voorraadbeheer, waaronder het bijhouden van de beschikbaarheid van equipment, het plannen van onderhoud en reparaties, en het beheren van garanties en vervangingen. 

Geautomatiseerd keuringsbeheer

Voor keuringsinstanties biedt Torza ERP een uitgebreide oplossing voor het beheren van alle aspecten van het keuringsproces, van het plannen van afspraken en het vastleggen van testresultaten tot het genereren van rapporten en facturering. Het biedt ook uitgebreide mogelijkheden voor documentbeheer, waaronder het bijhouden van certificaten en vergunningen, en het beheren van de naleving van regelgeving en wetgeving. 

Stroomlijnen en automatiseren

Een van de unieke kenmerken van Torza ERP is de mogelijkheid om aangepaste workflows en processen te definiëren, waardoor bedrijven hun unieke bedrijfsprocessen en workflows kunnen stroomlijnen en automatiseren. Het biedt ook uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden, waardoor bedrijven inzicht krijgen in hun prestaties en trends kunnen identificeren om hun bedrijfsstrategieën aan te passen en te verbeteren.  

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Nee, dat is niet nodig om toegang te krijgen tot onze diensten. Alles wat je nodig hebt, naast de reguliere werkstations en apparaten, is een betrouwbare internetverbinding. Hierdoor kun je je budget slim inzetten, terwijl wij zorgen voor betrouwbare techniek. Wij investeren voortdurend in onze infrastructuur, zodat je altijd profiteert van optimale prestaties en betrouwbaarheid, ongeacht de omvang van je onderneming.

Transparantie en voorspelbaarheid zijn essentieel voor je budgetplanning. Daarom hanteren we een eenvoudig en eerlijk prijsmodel. We bieden een alles-in-één jaarlijkse vergoeding voor het volledige systeem. Bij Torza betaal je geen extra kosten per gebruiker. Dit betekent dat je ongelimiteerd gebruikers met diverse rechten kunt aanmaken en beheren zonder je zorgen te maken over oplopende kosten. Dit geeft je de vrijheid om je organisatie te laten groeien zonder financiële verrassingen. 

De veiligheid van jouw gegevens is onze topprioriteit. Daarom heeft Torza een uitgebreide benadering ontwikkeld om jouw gegevens te beschermen. Voor elke klant creëren we een afzonderlijke serveromgeving die buiten het bereik van anderen valt. Dit betekent dat jouw data veilig is opgeslagen in een geïsoleerde omgeving, waardoor onbevoegde toegang vrijwel onmogelijk wordt gemaakt.

Als extra veiligheidsmaatregel bieden wij tweestapsverificatie aan. Hiermee voegen we een extra laag bescherming toe, zodat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot jouw gegevens. 

Bij ons staat de veiligheid van jouw gegevens voorop. Om deze reden heeft Torza een een robuust en betrouwbaar backup-systeem dat jouw waardevolle gegevens beschermt. Elke nacht wordt een backup gemaakt van het gehele systeem. Om ervoor te zorgen dat we nooit te ver teruggaan in de tijd, worden de backups maximaal een maand bewaard. Dit zorgt ervoor dat jouw gegevens altijd actueel zijn en je met een gerust hart verder kunt gaan met je werk, wetende dat je de meest recente versie van je gegevens hebt.

Continue beschikbaarheid van je bedrijfssystemen zijn van cruciaal belang. Daarom draaien onze servers al sinds 2010 bij dezelfde betrouwbare partner. Gedurende deze tijd hebben we een bewezen uptime van 99,7% behaald. Dit betekent dat ons systeem vrijwel altijd beschikbaar is voor jou en je team, waardoor je ononderbroken kunt werken en de productiviteit hoog blijft.

Je kunt moeiteloos werken op vrijwel elk apparaat dat een werkende internetverbinding heeft. Of je nu op kantoor bent achter je pc, onderweg werkt op je laptop, ontspannen op je iMac zit, snel iets moet doen op je smartphone of rustig werkt op je tablet – ons systeem is toegankelijk via de webbrowser van elk betreffend apparaat.

Er zijn geen extra apps of complexe installaties nodig.

Bij ons staat klanttevredenheid centraal, en dat betekent dat we altijd klaar staan om je te ondersteunen. We begrijpen dat iedereen zijn eigen manier van communiceren heeft. Wij bieden verschillende kanalen voor ondersteuning aan, zodat je kunt kiezen wat voor jou het prettigst is. Je kunt ons bereiken via:

  • Telefoon
  • E-mail
  • What’s app
  • Ticketsysteem