Torza

Personeelszaken
ERP

Personeels- zaken

De module Personeelszaken van het Torza ERP-pakket is ontworpen om de personeelsadministratie van bedrijven in de stukproductie te ondersteunen. De module is ontworpen om alle aspecten van personeelsbeheer te beheren, van het registreren van persoonlijke gegevens tot het beheren van de contracten, diploma’s en veiligheidsvoorschriften van werknemers. 

Registratie van ID-gegevens van werknemers

Een belangrijke functie van de module is de registratie van ID-gegevens van werknemers. Hierbij kan worden gedacht aan het invoeren van persoonlijke gegevens zoals naam, adres, geboortedatum, nationaliteit en contactgegevens. Dit is belangrijk om een volledig overzicht te krijgen van alle werknemers in de organisatie en om de salarisadministratie op de juiste manier te kunnen uitvoeren.

Certificaten, diploma's registreren

Daarnaast biedt de module de mogelijkheid om diploma’s van werknemers te registreren. Denk hierbij aan certificaten, diploma’s en andere kwalificaties die relevant zijn voor het werk dat ze uitvoeren. Het is belangrijk om te weten welke werknemers over welke kwalificaties beschikken, zodat hun taken kunnen worden afgestemd op hun kwalificaties en om te zorgen dat ze voldoen aan de eisen die worden gesteld aan hun functie.

Looptijd contracten

De module Personeelszaken houdt ook de looptijd van contracten bij. Hierbij kan gedacht worden aan tijdelijke contracten, oproepcontracten, projectcontracten en vaste contracten. Het is belangrijk om de vervaldatum van contracten bij te houden om te zorgen dat deze op tijd verlengd worden, of om tijdig te kunnen opzeggen als dat nodig is.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Contracten en veiligheidsvoorschriften

Een andere belangrijke functie is het beheer van getekende documenten. Dit omvat onder meer contracten, veiligheidsvoorschriften en andere belangrijke documenten die betrekking hebben op het werk van werknemers. Het is belangrijk om te weten welke documenten door welke werknemers zijn ondertekend en wanneer dit is gebeurd. Op deze manier kan worden gezorgd dat alle werknemers op de hoogte zijn van de regels en voorschriften die gelden binnen de organisatie.

Snel en efficiënt met Torza ERP

Al deze gegevens worden opgeslagen in de module Personeelszaken van het Torza ERP-pakket, waardoor het mogelijk is om snel en efficiënt informatie te raadplegen en te beheren. Het gebruik van de module Personeelszaken draagt zo bij aan een effectief personeelsbeleid en een georganiseerde en gestroomlijnde administratie van personeelsgegevens.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS