Torza

ERP en WMS voor groothandels

Torza ERP is een krachtig en uitgebreid ERP-pakket dat speciaal is ontworpen voor groothandels die actief zijn in verschillende branches, waaronder gereedschapsleveranciers, materiaalleveranciers en technische groothandels. Met Torza ERP kunnen deze bedrijven hun bedrijfsprocessen automatiseren en stroomlijnen, waardoor ze hun efficiëntie en productiviteit kunnen verhogen.

Complete oplossing voor het beheer

Voor gereedschapsleveranciers biedt Torza ERP een breed scala aan functies die specifiek zijn afgestemd op deze branche. Het pakket kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het beheren van inventarissen, het bijhouden van bestellingen en het verwerken van facturen. Ook kunnen gereedschapsleveranciers met Torza ERP inzicht krijgen in hun verkoop- en winstgegevens, waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen op basis van actuele informatie.

Optimalisatie inkoopproces

Materiaalleveranciers kunnen profiteren van de functies van Torza ERP, zoals het beheren van leveranciers en het optimaliseren van inkoopprocessen. Met dit pakket kunnen materiaalleveranciers ook hun voorraadniveaus bijhouden en beheren, waardoor ze beter kunnen inspelen op de vraag van hun klanten en hun efficiëntie kunnen verbeteren. Bovendien biedt Torza ERP materiaalleveranciers de mogelijkheid om hun logistieke processen te stroomlijnen en te optimaliseren, waardoor ze hun klanten sneller en betrouwbaarder kunnen bedienen.

Optimalisatie inkoopproces groothandel erp

Voorraadbeheer, ondersteuning en verkoop

Voor technische groothandels biedt Torza ERP een breed scala aan functies die specifiek zijn gericht op deze branche. Zo kunnen technische groothandels met dit pakket hun productcatalogus beheren en up-to-date houden, en kunnen ze hun klanten ondersteunen met technische informatie en documentatie. Daarnaast biedt Torza ERP technische groothandels inzicht in hun klantenbestand en hun koopgedrag, waardoor ze hun verkoop- en marketingactiviteiten beter kunnen afstemmen op de behoeften van hun klanten.

Automatisering en efficiënte

Kortom, Torza ERP is een krachtig ERP-pakket dat speciaal is ontworpen voor groothandels die actief zijn in verschillende branches, waaronder gereedschapsleveranciers, materiaalleveranciers en technische groothandels. Met dit pakket kunnen deze bedrijven hun bedrijfsprocessen automatiseren en stroomlijnen, waardoor ze hun efficiëntie en productiviteit kunnen verhogen en beter kunnen inspelen op de behoeften van hun klanten.

krachig erp voor groothandel

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Artikelbeheer

ERP
WMS

Certificaten

ERP
WMS

Inkoop

ERP
WMS

Verkoop

ERP
WMS

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Werkplaatsmodule

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Nee, dat is niet nodig om toegang te krijgen tot onze diensten. Alles wat je nodig hebt, naast de reguliere werkstations en apparaten, is een betrouwbare internetverbinding. Hierdoor kun je je budget slim inzetten, terwijl wij zorgen voor betrouwbare techniek. Wij investeren voortdurend in onze infrastructuur, zodat je altijd profiteert van optimale prestaties en betrouwbaarheid, ongeacht de omvang van je onderneming.

Transparantie en voorspelbaarheid zijn essentieel voor je budgetplanning. Daarom hanteren we een eenvoudig en eerlijk prijsmodel. We bieden een alles-in-één jaarlijkse vergoeding voor het volledige systeem. Bij Torza betaal je geen extra kosten per gebruiker. Dit betekent dat je ongelimiteerd gebruikers met diverse rechten kunt aanmaken en beheren zonder je zorgen te maken over oplopende kosten. Dit geeft je de vrijheid om je organisatie te laten groeien zonder financiële verrassingen. 

De veiligheid van jouw gegevens is onze topprioriteit. Daarom heeft Torza een uitgebreide benadering ontwikkeld om jouw gegevens te beschermen. Voor elke klant creëren we een afzonderlijke serveromgeving die buiten het bereik van anderen valt. Dit betekent dat jouw data veilig is opgeslagen in een geïsoleerde omgeving, waardoor onbevoegde toegang vrijwel onmogelijk wordt gemaakt.

Als extra veiligheidsmaatregel bieden wij tweestapsverificatie aan. Hiermee voegen we een extra laag bescherming toe, zodat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot jouw gegevens. 

Bij ons staat de veiligheid van jouw gegevens voorop. Om deze reden heeft Torza een een robuust en betrouwbaar backup-systeem dat jouw waardevolle gegevens beschermt. Elke nacht wordt een backup gemaakt van het gehele systeem. Om ervoor te zorgen dat we nooit te ver teruggaan in de tijd, worden de backups maximaal een maand bewaard. Dit zorgt ervoor dat jouw gegevens altijd actueel zijn en je met een gerust hart verder kunt gaan met je werk, wetende dat je de meest recente versie van je gegevens hebt.

Continue beschikbaarheid van je bedrijfssystemen zijn van cruciaal belang. Daarom draaien onze servers al sinds 2010 bij dezelfde betrouwbare partner. Gedurende deze tijd hebben we een bewezen uptime van 99,7% behaald. Dit betekent dat ons systeem vrijwel altijd beschikbaar is voor jou en je team, waardoor je ononderbroken kunt werken en de productiviteit hoog blijft.

Je kunt moeiteloos werken op vrijwel elk apparaat dat een werkende internetverbinding heeft. Of je nu op kantoor bent achter je pc, onderweg werkt op je laptop, ontspannen op je iMac zit, snel iets moet doen op je smartphone of rustig werkt op je tablet – ons systeem is toegankelijk via de webbrowser van elk betreffend apparaat.

Er zijn geen extra apps of complexe installaties nodig.

Bij ons staat klanttevredenheid centraal, en dat betekent dat we altijd klaar staan om je te ondersteunen. We begrijpen dat iedereen zijn eigen manier van communiceren heeft. Wij bieden verschillende kanalen voor ondersteuning aan, zodat je kunt kiezen wat voor jou het prettigst is. Je kunt ons bereiken via:

  • Telefoon
  • E-mail
  • What’s app
  • Ticketsysteem