Torza

Financieel
ERP

De Financieel module van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool die specifiek is ontworpen voor gereedschapsleveranciers, materiaalleveranciers en technische groothandels. Deze module biedt verschillende functies die helpen bij het beheren van financiële transacties en geven inzicht in belangrijke financiële gegevens.

Factureren

Met de Factureren-functie van de Financieel module kunnen bedrijven eenvoudig facturen opstellen en verzenden naar klanten. Factuurtemplates kunnen worden aangepast en opgeslagen, zodat deze snel en gemakkelijk kunnen worden gebruikt. Bedrijven kunnen ook batchfacturen genereren en exporteren, waardoor de facturatie-efficiëntie wordt verbeterd.

Herinneringen en aanmaningen

De Financieel module bevat ook de mogelijkheid om herinneringen en aanmaningen te versturen naar klanten. Hiermee kunnen bedrijven klanten eraan herinneren dat er een betaling is verlopen en hun aandacht vestigen op openstaande facturen. Dit helpt bedrijven om betalingen te ontvangen en hun cashflow te verbeteren.

Inzicht in omzet

De Financieel module biedt een uitgebreid overzicht van de omzetgegevens van het bedrijf. Bedrijven kunnen inzicht krijgen in hun omzet per klant, per product, per categorie en per periode. Dit stelt bedrijven in staat om hun verkoopprestaties te analyseren en te beoordelen, en te zien waar ze hun inspanningen moeten richten om de omzet te verhogen.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

HS-codes

HS-codes zijn essentieel voor bedrijven die internationaal handelen. Met de Financieel module kunnen bedrijven HS-codes opslaan en beheren voor hun producten. Dit helpt bij het genereren van nauwkeurige facturen en het afhandelen van douaneaangiften, waardoor het bedrijf aan de wettelijke vereisten kan voldoen.

Grootboeknummers

Met de Grootboeknummers-functie kunnen bedrijven de boekhouding en financiële rapportage van het bedrijf efficiënter maken. Bedrijven kunnen grootboeknummers definiëren en toewijzen aan verschillende transacties, waardoor ze gegevens op een gestructureerde en georganiseerde manier kunnen analyseren en rapporteren.

Integratie met populaire boekhoudpakketten

Torza biedt niet alleen hoogwaardige ERP-oplossingen, maar zorgt ook voor naadloze integratie met populaire boekhoudpakketten zoals Exact, Twinfield, AccountView, e-Boekhouden.nl, SnelStart, Minox, en meer. Dankzij de geavanceerde koppelingsopties verlopen financiële processen soepeler en wordt tijd bespaard.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Artikelbeheer

ERP
WMS

Certificaten

ERP
WMS

Inkoop

ERP
WMS

Verkoop

ERP
WMS

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Werkplaatsmodule

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS