Torza

Werkplaatsmodule
WMS

Werkplaats module

De Werkplaatsmodule van het Torza ERP-pakket is een uitgebreide oplossing voor Gereedschapsleveranciers, Materiaalleveranciers en Technische groothandels om hun voorraadmutaties efficiënt te beheren en hun werkplaatsactiviteiten te stroomlijnen. De module biedt diverse functionaliteiten zoals looplijsten, mobiele toegang via telefoon, tablet of PDA en real-time voorraadbeheer.

Mutaties

Een belangrijke functionaliteit van de Werkplaatsmodule is de mogelijkheid om voorraadmutaties efficiënt te beheren. Hierdoor kunnen gebruikers snel en gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de voorraad, zoals het ontvangen van nieuwe goederen, het verzenden van goederen naar klanten of het terugsturen van goederen naar de leverancier. Dit zorgt voor een betere controle over de voorraad en minimaliseert fouten in het proces.

Looplijsten

Looplijsten zijn ook een belangrijk onderdeel van de Werkplaatsmodule. Deze lijsten worden gebruikt om de taken van medewerkers in de werkplaats te beheren en te volgen. Met deze functie kunnen medewerkers eenvoudig zien welke taken ze moeten uitvoeren en kunnen managers de voortgang van de werkzaamheden volgen en indien nodig bijsturen.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Toegang via telefoon, tablet of PDA

Een ander belangrijk kenmerk van de Werkplaatsmodule is de mobiele toegang via telefoon, tablet of PDA. Medewerkers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot de module en hun takenlijsten bekijken, voorraadmutaties bijhouden en bestellingen plaatsen vanaf hun mobiele apparaat. Dit vergroot de flexibiliteit en efficiëntie van het personeel in de werkplaats en maakt het mogelijk om snel te reageren op veranderingen in de werkplanning.

Real-time voorraadbeheer

Real-time voorraadbeheer is ook een belangrijk onderdeel van de Werkplaatsmodule. Gebruikers kunnen snel de voorraad van artikelen inzien en bijhouden hoeveel er op voorraad zijn en hoeveel er zijn besteld of in bestelling zijn. Dit zorgt voor een betere controle over de voorraad en minimaliseert verlies door het verminderen van over- of onderbevoorrading.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Artikelbeheer

ERP
WMS

Certificaten

ERP
WMS

Inkoop

ERP
WMS

Verkoop

ERP
WMS

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Werkplaatsmodule

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS