Torza

Werkplaatsmodule
WMS

De Werkplaatsmodule van het Torza ERP-pakket is speciaal ontworpen voor Snijbedrijven, Las- en constructiebedrijven en Machinefabrieken, en biedt verschillende functionaliteiten voor het beheren van productieprocessen en het optimaliseren van de werkvloer.

Urenregistratie-functionaliteit

Een belangrijk onderdeel van deze module is de urenregistratie-functionaliteit. Hiermee kunnen werknemers op de werkvloer eenvoudig hun gewerkte uren registreren, inclusief eventuele overuren, ziekteverlof of vakantiedagen. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om de productiviteit van hun werknemers te meten en te optimaliseren, en om de salarisadministratie gemakkelijker en nauwkeuriger te maken.

Voorraadmutaties

Daarnaast biedt de Werkplaatsmodule mogelijkheden voor het beheren van voorraadmutaties. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld grondstoffen en halffabricaten bij te houden en te monitoren, waardoor bedrijven altijd weten wat er op voorraad is en wat er bijbesteld moet worden. Dit kan ook helpen om verspilling te voorkomen en kosten te besparen.

Tekeningen

Een andere belangrijke functionaliteit van de Werkplaatsmodule is de mogelijkheid om tekeningen op te vragen. Dit maakt het voor werknemers op de werkvloer gemakkelijk om snel de juiste tekening te vinden en te gebruiken bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Dit kan de productiviteit verhogen en fouten voorkomen.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Planning-functionaliteit

Ook biedt de Werkplaatsmodule een planning-functionaliteit. Hiermee kunnen bedrijven gemakkelijk de productieplanning opstellen en bijhouden, zodat werknemers op de werkvloer weten wat er van hen wordt verwacht en wanneer. Dit kan helpen om de efficiëntie te verbeteren en ervoor te zorgen dat deadlines worden gehaald.

Gereedmelden van producten

Verder biedt de Werkplaatsmodule mogelijkheden voor het gereedmelden van producten. Hiermee kunnen werknemers op de werkvloer aangeven wanneer een product klaar is om te worden verzonden of afgeleverd. Dit kan helpen om de doorlooptijd te verkorten en klanten tijdig te informeren over de status van hun bestelling.

Inzicht in de productiestatus

Tot slot biedt de Werkplaatsmodule inzicht in de productiestatus van elk project. Dit kan bedrijven helpen om de voortgang van projecten te monitoren en waar nodig bij te sturen. Hierdoor kan de productiviteit en efficiëntie op de werkvloer worden verbeterd en kunnen bedrijven beter voldoen aan de wensen van hun klanten.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Halffabrikaten​​

ERP
WMS

Projecten

ERP
WMS

Urenregistratie ​

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor stukproductie

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS