Torza

Relatiebeheer
ERP

De module Relatiebeheer is een belangrijk onderdeel van het Torza ERP-pakket dat speciaal is ontworpen voor bedrijven in de branches Gereedschapsleveranciers, Materiaalleveranciers en Technische groothandels. Deze module biedt een centrale opslagplaats voor alle informatie over klanten, leveranciers en andere zakelijke relaties. Met behulp van deze module kunnen bedrijven gemakkelijk contact onderhouden met hun relaties en hun verkoop- en inkoopprocessen beheren.

Bedrijfsgegevens   

Van iedere relatie worden naam, telefoon, e-mail, adres en andere gegevens op een eenvoudig te benaderen én onderhouden manier geregistreerd. Bij ieder bedrijf kunnen verschillende contactpersonen met bijbehorende gegevens worden opgeslagen en beheerd. Het is ook mogelijk om het bedrijfslogo toe te voegen en te gebruiken voor uitgaande documenten zoals offertes. Dit zorgt voor herkenbaarheid binnen de projectoverzichten.  

Relaties toevoegen  

Bestaande relaties kunnen eenvoudig en snel geïmporteerd worden vanuit het huidige klantenbestand van je bedrijf. Nieuwe relaties kun je handmatig toevoegen of automatisch door enkel het BTW nummer in te voeren. Het is ook mogelijk om met relatiegroepen te werken.

Koppeling en synchronisatie 

Torza biedt een snelle koppeling en synchronisatie met bestaande datasets zoals Excel bestanden, SQL-databases of andere programma’s. Nieuw aangemaakte contactpersonen kunnen bijvoorbeeld automatisch worden toegevoegd aan je e-mailmarketing programma, zoals Laposta of MailChimp.  

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Automatische e-mails

Daarnaast biedt de Relatiebeheer-module ook de mogelijkheid om automatisch e-mails te versturen op basis van bepaalde gebeurtenissen, zoals het verzenden van een factuur of het ontvangen van een betaling. Bedrijven kunnen deze functie gebruiken om hun relaties op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen en om hun communicatie met klanten en leveranciers te stroomlijnen.

Eenvoudig vs. uitgebreid relatiebeheer 

Het Torza ERP systeem biedt een passend relatiebeheer voor ieder type organisatie. Je bepaalt zelf welke gegevens jij nodig hebt voor het beheren van jouw relaties. Maak het zo eenvoudig of uitgebreid als je zelf wilt.     

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Artikelbeheer

ERP
WMS

Certificaten

ERP
WMS

Inkoop

ERP
WMS

Verkoop

ERP
WMS

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Werkplaatsmodule

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS