Torza

Halffabrikaten
WMS

De Halffabrikaten module van het Torza ERP-pakket is specifiek ontworpen om de behoeften van verschillende branches, waaronder las- en constructiebedrijven, machinefabrieken, slitters / decoilers, conserveerders, en gieterijen, te ondersteunen bij het aanmaken, beheren en volgen van halffabricaten.

Aanmaken van halffabricaten

Een van de belangrijkste functies van deze module is het aanmaken van halffabricaten. Dit kan worden gedaan door het importeren van tekeningen en data of door handmatig het ontwerp van het halffabricaat in te voeren in het systeem. Het systeem slaat de gegevens op, waaronder de kostprijs en grootboeknummers, en maakt het gemakkelijk om ze later terug te vinden en te bewerken.

Halffabricaten koppelen

De module maakt het ook mogelijk om bewerkingen aan halffabricaten te koppelen, zodat deze automatisch worden uitgevoerd wanneer het halffabricaat wordt gebruikt in een ander productieproces. Dit helpt bij het stroomlijnen van de productieprocessen en het verminderen van de noodzaak voor handmatige invoer.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Beheer van koopdelen

Bovendien kan de Halffabrikaten module worden gebruikt om koopdelen te beheren. Hierdoor kunnen bedrijven snel en eenvoudig de beschikbare koopdelen vinden en ze toevoegen aan het ontwerp van het halffabricaat. Het systeem slaat ook de HS-codes op, wat zorgt voor een betere naleving van de regelgeving op het gebied van internationale handel.

Creatie van samengestelde halffabricaten

Bedrijven kunnen ook samengestelde halffabricaten maken met behulp van de module. Dit wordt gedaan door verschillende halffabricaten te combineren tot één geheel. Het systeem berekent automatisch de kostprijs van het samengestelde halffabricaat en slaat deze op voor later gebruik.

Genereren van rapporten

Ten slotte biedt de Halffabrikaten module van het Torza ERP-pakket ook de mogelijkheid om rapporten te genereren. Bedrijven kunnen snel rapporten genereren over de halffabricaten die ze hebben aangemaakt en beheerd, waardoor het gemakkelijk wordt om de prestaties en winstgevendheid van hun productieprocessen te meten en te optimaliseren.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de serieproductie

Artikelbeheer

ERP
WMS

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Grondstoffenbeheer

ERP

Halffabricaten

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor serieproductie

Exporteren data

ERP
WMS