Torza

Over ons

Over ons

Torza een gebruiksvriendelijk en praktijkgerichte ERP & WMS software oplossing speciaal ontwikkeld voor de Industrie en Productiebedrijven. Torza helpt ondernemers hun bedrijfsprocessen te  automatiseren en verbeteren. Dit alles zorgt ervoor dat je als ondernemer meer tijd hebt om te doen waar het echt om draait: ondernemen!

Mark Ruiter

Mark Ruiter startte in 2011 met Torza. Dit omdat hij voor zijn eigen snijbedrijf geen passend en betaalbaar ERP systeem kon vinden. Mark besloot om te stoppen met zoeken en het nam het heft in eigen handen. Hij nam het besluit om voor zijn eigen onderneming een ERP pakket te ontwikkelen dat wel 100% op zijn wensen aansloot: Torza ERP was geboren. En met succes. Steeds meer bedrijven maken kennis met het slimme ERP systeem!

Nu, meer dan 10 jaar later, is Torza een geliefd ERP systeem onder bedrijven in de maakindustrie. Elke dag wordt het systeem gebruikt door vele organisaties zoals snijbedrijven, machinefabrieken en constructiewerkplaatsen. Mark en zijn team werken dan ook voortdurend aan verdere ontwikkeling, implementatie en support van het systeem, zodat Torza software in de toekomst bedrijven nog beter kan helpen.

Ons team

Maak kennis met onze organisatie.

Mark Ruiter

Founder & Senior developer​

Paul Ruiter

Senior developer​

Jessica Bril

ERP consultant

Remon van Bree

ICT specialist 

Vertegenwoordiger

Onze klanten 

Freelance developers

Nationaal & Internationaal