Torza

Importeren gegevens
ERP
WMS

De module ‘Importeren gegevens’ van het Torza ERP-pakket biedt een handige en efficiënte manier voor gereedschapsleveranciers, materiaalleveranciers en technische groothandels om gegevens te importeren vanuit verschillende bestandsformaten, zoals CSV, XML of ander formaat.

Eenvoudige configuratie

Deze module biedt een intuïtieve gebruikersinterface waarmee gebruikers eenvoudig de te importeren bestanden kunnen selecteren en configureren. Het is mogelijk om verschillende importbronnen en -doelen te definiëren en de importinstellingen voor elk van hen aan te passen. Dit maakt het mogelijk om gegevens uit verschillende bronnen te importeren en deze automatisch in het juiste formaat te converteren en te koppelen aan de juiste records in het ERP-systeem.

Geavanceerde validatie en controle

Bovendien biedt de module krachtige functies om geïmporteerde gegevens te valideren en te controleren voordat ze worden geïmporteerd. Dit helpt bij het minimaliseren van fouten en het verminderen van de noodzaak om handmatig gegevens te bewerken na de import. De module bevat ook uitgebreide logging en rapportage functies waarmee gebruikers inzicht krijgen in de status van de import en eventuele problemen die zijn opgetreden.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Aanpasbaarheid voor gebruikersbehoeften

De module ‘Importeren gegevens’ biedt een hoog niveau van aanpasbaarheid en kan worden geconfigureerd om te voldoen aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Dit omvat het definiëren van aangepaste mappings tussen de geïmporteerde gegevens en de records in het ERP-systeem, het definiëren van aangepaste validatieregels en het configureren van geautomatiseerde taken om de import te plannen en uit te voeren op vaste tijdstippen.

Krachtige en flexibele oplossing

Kortom, de module ‘Importeren gegevens’ van het Torza ERP-pakket is een krachtige en flexibele oplossing voor gereedschapsleveranciers, materiaalleveranciers en technische groothandels om gegevens te importeren vanuit verschillende bestandsformaten en deze snel en nauwkeurig in hun ERP-systeem te integreren.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Artikelbeheer

ERP
WMS

Certificaten

ERP
WMS

Inkoop

ERP
WMS

Verkoop

ERP
WMS

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Werkplaatsmodule

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor de groothandel

Configuratie

ERP
WMS

Exporteren data

ERP
WMS

Importeren data

ERP
WMS

Interface

ERP
WMS

Koppelingen

ERP
WMS