Torza

Keuringen
ERP
WMS

De module Keuringen van het Torza ERP-pakket is ontworpen om de processen van verhuurbedrijven en keuringsinstanties te ondersteunen bij het beheer van certificaten en keuringen. Deze module biedt zowel interne als externe functionaliteit om ervoor te zorgen dat alle certificaten en keuringen up-to-date zijn en aan de wettelijke vereisten voldoen.

Intern

Met de interne functionaliteit van de module kunnen verhuurbedrijven en keuringsinstanties hun eigen certificaten en keuringen beheren. Hierbij kun je denken aan het aanmaken van nieuwe certificaten en keuringen, het vastleggen van de geldigheidsduur en het registreren van eventuele keuringsresultaten. Dit biedt de mogelijkheid om overzichtelijk te kunnen zien wanneer een bepaald certificaat of keuring verloopt en of er actie nodig is om deze te verlengen.

Verder biedt deze module ook de mogelijkheid om automatisch herinneringen te ontvangen wanneer een certificaat of keuring binnenkort verloopt. Dit kan helpen bij het tijdig plannen van benodigde acties om certificaten en keuringen up-to-date te houden en eventuele vertragingen of boetes te voorkomen.

Extern

De externe functionaliteit van de module richt zich op het beheren van certificaten en keuringen van externe leveranciers. Hierbij kun je denken aan het vastleggen van gegevens van leveranciers, zoals contactinformatie en geldigheidsduur van de geleverde certificaten en keuringen. Ook biedt deze functionaliteit de mogelijkheid om certificaten en keuringen te registreren die zijn uitgevoerd door externe partijen.

Door deze externe functionaliteit kunnen verhuurbedrijven en keuringsinstanties gemakkelijker voldoen aan de wettelijke eisen en zorgen voor een up-to-date administratie van alle benodigde certificaten en keuringen. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om te rapporteren over de naleving van de wet- en regelgeving en kan dit bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Up-to-date en aan alle vereisten

Kortom, de module Certificaten en keuringen van het Torza ERP-pakket biedt zowel interne als externe functionaliteit om ervoor te zorgen dat alle certificaten en keuringen up-to-date zijn en aan de wettelijke vereisten voldoen. Dit biedt verhuurbedrijven en keuringsinstanties een volledige en overzichtelijke registratie van alle benodigde certificaten en keuringen, inclusief herinneringen en rapportagemogelijkheden.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS