Torza

Reparatie en service

De module Reparatie en service van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool die speciaal is ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van verhuurbedrijven en keuringsinstanties op het gebied van reparatie en onderhoud. Deze module biedt zowel interne als externe oplossingen voor reparatie- en servicebeheer, zodat bedrijven hun processen kunnen stroomlijnen en hun diensten kunnen verbeteren.  

Intern

Met de interne functies van de module Reparatie en service kunnen verhuurbedrijven en keuringsinstanties hun eigen interne reparatie- en onderhoudsdiensten beheren. De module biedt een volledig geïntegreerd systeem voor het beheren van reparatiewerkorders, waarbij elke stap van het proces, van de ontvangst van een reparatieaanvraag tot de voltooiing van de reparatie, nauwkeurig wordt gevolgd en vastgelegd. Deze module stelt bedrijven ook in staat om reparatie- en onderhoudswerkzaamheden in te plannen en te prioriteren op basis van de urgentie van de reparatie, de beschikbaarheid van onderdelen en andere relevante factoren.

Bovendien biedt de interne functie van de module Reparatie en service verhuurbedrijven en keuringsinstanties de mogelijkheid om nauwkeurig de kosten van de reparatiewerkzaamheden te berekenen en te factureren aan klanten. Dit is vooral handig voor bedrijven die hun eigen interne reparatie- en onderhoudsdiensten aanbieden.

Extern

Met de externe functies van de module Reparatie en service kunnen verhuurbedrijven en keuringsinstanties ook reparatie- en onderhoudsdiensten beheren die worden uitbesteed aan externe serviceproviders. Deze functie biedt een naadloze manier om samen te werken met externe serviceproviders en hun werkorders te beheren, vanaf het moment van indienen tot de voltooiing van de reparatie. Dit omvat het plannen van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, het bijhouden van de voortgang en het verwerken van betalingen.

Met de externe functies van de module Reparatie en service kunnen verhuurbedrijven en keuringsinstanties ook de prestaties van hun externe serviceproviders beoordelen en bijhouden. Door de prestaties van externe serviceproviders bij te houden, kunnen bedrijven de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren en ervoor zorgen dat ze altijd de beste serviceproviders selecteren voor hun behoeften.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Kortom, de module Reparatie en service van het Torza ERP-pakket biedt verhuurbedrijven en keuringsinstanties een krachtige en flexibele oplossing voor het beheren van reparatie- en onderhoudsdiensten. Of het nu gaat om het beheren van interne reparatie- en onderhoudsdiensten of het samenwerken met externe serviceproviders, deze module biedt een complete oplossing die bedrijven kunnen gebruiken om hun processen te stroomlijnen, hun kosten te verlagen en hun dienstverlening te verbeteren. Door gebruik te maken van de interne en externe functies van deze module kunnen bedrijven hun reparatie- en onderhoudsprocessen nauwkeurig volgen en beheren, terwijl ze hun klanten de best mogelijke service bieden. Kortom, de module Reparatie en service is een waardevolle toevoeging aan het Torza ERP-pakket voor verhuurbedrijven en keuringsinstanties die hun reparatie- en onderhoudsprocessen willen verbeteren en optimaliseren.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS