Torza

ERP en WMS voor serieproductie

Torza ERP is een uitgebreid softwarepakket dat is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten in de productiesector. Het is specifiek ontwikkeld voor bedrijven die zich bezighouden met serieproductie, zoals las- en constructiebedrijven, machinefabrieken, slitters / decoilers, conserveerders en gieterijen. Het softwarepakket biedt een compleet scala aan functies om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de efficiëntie te verbeteren, van productieplanning tot voorraadbeheer en facturering.

Bedrijven in de staalwereld

Voor bedrijven in de staalindustrie die serieproductie als hun kernactiviteit hebben, is Torza ERP de ideale oplossing om een verscheidenheid aan uitdagingen het hoofd te bieden. Deze sector heeft vaak te maken met hoge volumes, strakke productietijdschema’s en strenge kwaliteitseisen. Ons ERP-systeem is daarop voorbereid en biedt specifieke modules voor materiaalbeheer, productieplanning en kwaliteitscontrole.

Dankzij de geïntegreerde oplossingen kunnen bedrijven in de staalindustrie hun productieplanning optimaliseren door rekening te houden met factoren zoals materiaalbeschikbaarheid, machinecapaciteit en arbeidskrachten. Bovendien biedt het systeem gedetailleerd inzicht in productiekosten en helpt het bij het bewaken van de prestatie-indicatoren in real-time, waardoor een continue verbetering mogelijk is.

De software ondersteunt ook specifieke staalbewerkingsprocessen zoals snijden, buigen, en lassen, en biedt tools voor de traceerbaarheid van elk stuk staal van de grondstof tot het eindproduct. Dit is van cruciaal belang voor kwaliteitsbewaking en voldoet aan de compliance-eisen van de industrie.

Las- en constructiebedrijven​

Las- en constructiebedrijven

Voor las- en constructiebedrijven biedt Torza ERP een breed scala aan tools voor projectbeheer en productieplanning. De software biedt gedetailleerde inzichten in de beschikbare resources en hun gebruik om zo projecten efficiënter te kunnen plannen. Verder biedt het pakket een import module voor CAD-bestanden zodat de productie van onderdelen en constructies sneller kan worden gepland en uitgevoerd.

Machinefabrieken

Machinefabrieken hebben te maken met complexe productieprocessen en uitdagende eisen op het gebied van kwaliteitscontrole en materiaalbeheer. Torza ERP biedt een geïntegreerde oplossing voor deze uitdagingen, met onder andere functies voor traceerbaarheid van materialen en producten, kwaliteitscontrole en onderhoudsplanning. Daarnaast biedt het pakket real-time inzicht in de status van productieprocessen en voorraadbeheer.

Slitters / decoilers

Voor slitters / decoilers bedrijvenbiedt Torza ERP specifieke functies die afgestemd zijn op de unieke uitdagingen van deze sector. Het softwarepakket bevat een speciale module voor het beheren van coils en het omzetten van orders in productieplanning. Daarnaast biedt het pakket uitgebreide mogelijkheden voor het bijhouden van voorraad en het monitoren van machineprestaties.

Conserveerders

Conserveerders hebben te maken met de uitdaging om hun processen te optimaliseren om zo de doorlooptijden te verkorten. Torza ERP biedt uitgebreide mogelijkheden om de efficiëntie van de productieprocessen te verhogen, inclusief planning en beheer van middelen, inzicht in de kosten en tijdsduur van de productieprocessen, en real-time monitoring van de productieprestaties.

Gieterijen

Voor gieterijen biedt Torza ERP specifieke functies om de uitdagingen van de productieprocessen te beheren. Het softwarepakket biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheren van de voorraad van grondstoffen, het plannen van de productie en de capaciteit, en het volgen van de kosten. Daarnaast biedt het pakket inzicht in de status van het productieproces, van de ontvangst van de bestelling tot de uiteindelijke levering van het product.

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de serieproductie

Artikelbeheer

ERP
WMS

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Grondstoffenbeheer

ERP

Halffabricaten

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor serieproductie

Exporteren data

ERP
WMS

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Nee, dat is niet nodig om toegang te krijgen tot onze diensten. Alles wat je nodig hebt, naast de reguliere werkstations en apparaten, is een betrouwbare internetverbinding. Hierdoor kun je je budget slim inzetten, terwijl wij zorgen voor betrouwbare techniek. Wij investeren voortdurend in onze infrastructuur, zodat je altijd profiteert van optimale prestaties en betrouwbaarheid, ongeacht de omvang van je onderneming.

Transparantie en voorspelbaarheid zijn essentieel voor je budgetplanning. Daarom hanteren we een eenvoudig en eerlijk prijsmodel. We bieden een alles-in-één jaarlijkse vergoeding voor het volledige systeem. Bij Torza betaal je geen extra kosten per gebruiker. Dit betekent dat je ongelimiteerd gebruikers met diverse rechten kunt aanmaken en beheren zonder je zorgen te maken over oplopende kosten. Dit geeft je de vrijheid om je organisatie te laten groeien zonder financiële verrassingen. 

De veiligheid van jouw gegevens is onze topprioriteit. Daarom heeft Torza een uitgebreide benadering ontwikkeld om jouw gegevens te beschermen. Voor elke klant creëren we een afzonderlijke serveromgeving die buiten het bereik van anderen valt. Dit betekent dat jouw data veilig is opgeslagen in een geïsoleerde omgeving, waardoor onbevoegde toegang vrijwel onmogelijk wordt gemaakt.

Als extra veiligheidsmaatregel bieden wij tweestapsverificatie aan. Hiermee voegen we een extra laag bescherming toe, zodat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot jouw gegevens. 

Bij ons staat de veiligheid van jouw gegevens voorop. Om deze reden heeft Torza een een robuust en betrouwbaar backup-systeem dat jouw waardevolle gegevens beschermt. Elke nacht wordt een backup gemaakt van het gehele systeem. Om ervoor te zorgen dat we nooit te ver teruggaan in de tijd, worden de backups maximaal een maand bewaard. Dit zorgt ervoor dat jouw gegevens altijd actueel zijn en je met een gerust hart verder kunt gaan met je werk, wetende dat je de meest recente versie van je gegevens hebt.

Continue beschikbaarheid van je bedrijfssystemen zijn van cruciaal belang. Daarom draaien onze servers al sinds 2010 bij dezelfde betrouwbare partner. Gedurende deze tijd hebben we een bewezen uptime van 99,7% behaald. Dit betekent dat ons systeem vrijwel altijd beschikbaar is voor jou en je team, waardoor je ononderbroken kunt werken en de productiviteit hoog blijft.

Je kunt moeiteloos werken op vrijwel elk apparaat dat een werkende internetverbinding heeft. Of je nu op kantoor bent achter je pc, onderweg werkt op je laptop, ontspannen op je iMac zit, snel iets moet doen op je smartphone of rustig werkt op je tablet – ons systeem is toegankelijk via de webbrowser van elk betreffend apparaat.

Er zijn geen extra apps of complexe installaties nodig.

Bij ons staat klanttevredenheid centraal, en dat betekent dat we altijd klaar staan om je te ondersteunen. We begrijpen dat iedereen zijn eigen manier van communiceren heeft. Wij bieden verschillende kanalen voor ondersteuning aan, zodat je kunt kiezen wat voor jou het prettigst is. Je kunt ons bereiken via:

  • Telefoon
  • E-mail
  • What’s app
  • Ticketsysteem