Torza

Inkoop
ERP

De module Inkopen van het Torza ERP-pakket biedt uitgebreide functionaliteiten voor de branches las- en constructiebedrijven, machinefabrieken, slitters / decoilers, conserveerders en gieterijen. Het stelt deze bedrijven in staat om effectief hun inkoopprocessen te beheren en te optimaliseren. Hieronder volgt een uitgebreide beschrijving van de verschillende functionaliteiten van deze module.

Inkoopaanvragen

De module Inkopen van Torza ERP ondersteunt het proces van inkoopaanvragen, waarbij medewerkers van het bedrijf de behoefte aan bepaalde materialen of goederen kunnen aangeven. Deze aanvragen kunnen zowel handmatig als automatisch worden gegenereerd op basis van verkooporders of productieorders. Hierbij is het mogelijk om inkoopaanvragen te koppelen aan specifieke projecten, klanten of producten, waardoor de administratie overzichtelijk blijft.

Inkoopopdrachten

Op basis van de inkoopaanvragen kunnen inkoopopdrachten worden gemaakt. Hierbij kan worden gekozen voor handmatige inkoopopdrachten of voor automatische inkoopopdrachten op basis van voorraadniveaus. Het is mogelijk om inkoopopdrachten te koppelen aan specifieke leveranciers en om per inkoopopdracht specifieke eisen te stellen aan de te leveren materialen of goederen.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Voorraadgestuurd

Voorraadbeheer is een belangrijk aspect van de module Inkopen van Torza ERP, vooral voor bedrijven in de branches las- en constructiebedrijven, machinefabrieken, slitters / decoilers, conserveerders en gieterijen. De module biedt uitgebreide functionaliteiten voor voorraadbeheer, waaronder het bijhouden van voorraadniveaus, het vaststellen van minimum- en maximumvoorraadniveaus, het genereren van inkoopopdrachten op basis van voorraadniveaus, en het bijhouden van de leveringen van leveranciers. Door gebruik te maken van deze functionaliteiten kunnen bedrijven hun voorraadkosten laag houden en hun leveringsbetrouwbaarheid verhogen.

HS-codes

De module Inkopen van Torza ERP ondersteunt het gebruik van HS-codes (Harmonized System codes), die internationaal worden gebruikt om de classificatie van goederen te standaardiseren. Door het gebruik van HS-codes kunnen bedrijven efficiënter inkopen en hun administratie overzichtelijker maken. De module biedt de mogelijkheid om HS-codes te koppelen aan specifieke producten, zodat deze automatisch worden meegenomen in inkoopopdrachten en leveringen.

Grootboeknummers

De module Inkopen van Torza ERP biedt ondersteuning voor het vastleggen van grootboeknummers. Dit is vooral relevant voor bedrijven die hun inkoopadministratie willen integreren met hun financiële administratie. Grootboeknummers zijn codes die worden gebruikt om kosten en opbrengsten te boeken in de financiële administratie. Door het vastleggen van grootboeknummers bij inkoopopdrachten, kunnen de inkopen eenvoudig worden geboekt in de financiële administratie. Dit maakt de administratie overzichtelijker en efficiënter, omdat de financiële gegevens direct gekoppeld zijn aan de inkoopgegevens. Door het gebruik van grootboeknummers kunnen bedrijven de kosten van hun inkopen nauwkeurig bijhouden en deze informatie gebruiken om hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de serieproductie

Artikelbeheer

ERP
WMS

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Grondstoffenbeheer

ERP

Halffabricaten

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor serieproductie

Exporteren data

ERP
WMS