Torza

Sponsoring

Bij Torza zijn we niet alleen gepassioneerd over business, maar ook over het maken van een positieve impact in onze gemeenschap. Van het ondersteunen van lokale sportteams tot het bijdragen aan sociale initiatieven, we geloven in het versterken van de gemeenschap waarin we leven en werken. Op deze pagina krijg je een overzicht van de diverse manieren waarop we door de jaren heen hebben bijgedragen aan het welzijn van onze omgeving.

Sponsoring 2024: Stichting SIA, Siv in Actie

Torza ERP en WMS oplossingen voor Industrie & Productie gaat dit jaar Stichting SIA, Siv in Actie steunen! Deze organisatie doet echt fantastisch werk voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). 🧠

Dit doen ze door (sport)evenement te organiseren en werkplekken aan te bieden voor jongen mensen die NAH hebben opgelopen. Stichting SIA helpt jongeren met NAH in hun zoektocht naar een betere toekomst waarin ze zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Ze focussen op verbinden, inspireren en gaan eenzaamheid tegen. Daarmee slaan ze een brug tussen revalidatie en terugkomen in de maatschappij.

De oprichter Sivan Kornmann heeft destijds zelf NAH opgelopen en zet zich nu met zijn stichting in voor jonge mensen die hetzelfde meemaken. Met zijn doorzettingsvermogen, enthousiasme en inlevingsvermogen weet hij precies welke behoefte er is en weet hij datgene te bieden wat er voor deze groep jonge mensen nodig is.

Voor meer info kijk je op www.sivinactie.nl

Sponsoring 2023: Wieldrecht elftal MO 20-1

In het voetbalseizoen van 2023/2024 zijn we verheugd om opnieuw onze steun te betuigen aan Wieldrecht voetbalvereniging, ditmaal door de tenues te sponsoren voor het elftal MO 20-1. We geloven sterk in het stimuleren van vrouwensport en zijn trots om deze getalenteerde jonge vrouwen te ondersteunen. Met hun nieuwe uitrusting zijn ze klaar om elke uitdaging op het veld aan te gaan en hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

We kijken uit naar een spannend en succesvol seizoen!

Sponsoring 2023: Jarige Job

In 2023 doneert Torza voor elk verkocht ERP-pakket €350,- aan Stichting Jarige Job, hét goede doel dat verjaardagen organiseert voor kinderen van wie de familie moeite hebben om rond te komen. De verjaardagsboxen van Stichting Jarige Job bevatten alles wat kinderen nodig hebben voor een onvergetelijke verjaardag!

Torza ERP is blij om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan deze waardevolle stichting. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst van onze jeugd en we hopen dat deze donatie een positief verschil kan maken in het leven van deze kinderen.

 

Sponsoring 2022: Kledingbank Dordrecht

Helaas is er een steeds grotere groep mensen in Nederland die het zwaar heeft. Daarom hebben wij besloten om dit jaar wederom geen relatiegeschenken te geven. In plaats daarvan willen wij iets doen voor de mensen die een bijdrage hard nodig hebben, door het ondersteunen van de Stichting Kledingbank in Dordrecht.

Ook bij de kledingbank is de stijgende energierekening een steeds groter probleem. De stichting zit in een oud pand met onvoldoende isolatie en moet hierdoor mogelijk de deuren zelfs tijdelijk sluiten. Daarom hebben wij besloten om ons steentje bij te dragen door middel van een gift. Zo kan de stichting toch haar deuren openhouden!  

Sponsoring 2022: KWF Kankerbestrijding

In 2022 hebben we KWF Kankerbestrijding ondersteund, een organisatie die zich inzet voor het verminderen van de impact van kanker op individuen en families. Door onze financiële bijdrage steunen we baanbrekend onderzoek, voorlichting en patiëntenzorg, in de hoop dat er op een dag een wereld zal zijn waarin kanker minder levens verwoest. Deze steun ligt ons nauw aan het hart en we zijn dankbaar dat we kunnen bijdragen aan dit essentiële werk.

Sponsoring 2021: Wieldrecht elftal JO 11-3

Torza is trots om te hebben bijgedragen aan de lokale sportgemeenschap door in 2021/2022 de tenues te sponsoren voor het Wieldrecht elftal JO 11-3. Onze passie voor sport en de ontwikkeling van jong talent komt hier prachtig samen. We zijn verheugd om te zien dat de jonge spelers van JO 11-3 in hun nieuwe tenues schitteren en het veld domineren. Samen met Wieldrecht voetbalvereniging zetten we ons in voor de toekomst van de jeugd en sport in de regio.