Torza

Planning
ERP
WMS

De module Planning van het Torza ERP-pakket biedt verhuurbedrijven en keuringsinstanties de mogelijkheid om hun planning van keuringen efficiënt en gestroomlijnd te beheren.

Keuringen inplannen

Binnen Torza zijn er verschillende manieren van plannen mogelijk. Je bepaalt zelf wat voor jou de meest geschikte manier is om jouw planning in te richten. Afhankelijk van waar je voor kiest kun je de planning invullen met calculaties vanuit het systeem, handmatig of via een koppeling met een ander ERP pakket.  

Een belangrijk onderdeel van deze module is de functionaliteit voor het inplannen van keuringen. Gebruikers kunnen eenvoudig een keuringsopdracht aanmaken voor een bepaald object of apparaat dat gekeurd moet worden. Hierbij kunnen ze specifieke details toevoegen zoals de datum en tijd van de keuring, de locatie van het object en de persoon of het team dat verantwoordelijk is voor de keuring.

Opvolgen verlopen keuringen

Na het inplannen van een keuring, kan de module gebruikers ook helpen bij het opvolgen van verlopen keuringen. Het systeem houdt de vervaldatum van de keuringen bij en genereert automatisch waarschuwingen wanneer een keuring dreigt te verlopen. Hierdoor kunnen gebruikers proactief handelen en ervoor zorgen dat alle keuringen op tijd worden uitgevoerd, wat de veiligheid en betrouwbaarheid van hun apparatuur en objecten waarborgt.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Integratie

Een ander belangrijk kenmerk van de Planning module is de integratie met andere modules binnen het Torza ERP-pakket, zoals de module Inhuur en Inkoop. Door de gegevens uit de verschillende modules te combineren, kunnen gebruikers een beter inzicht krijgen in hun planning en kunnen ze hun middelen effectiever beheren.

Al met al biedt de module Planning van het Torza ERP-pakket verhuurbedrijven en keuringsinstanties een krachtige en uitgebreide oplossing voor het beheren van hun keuringsprocessen. Door gebruik te maken van deze module kunnen ze hun planning van keuringen efficiënter en effectiever maken, wat uiteindelijk kan leiden tot kostenbesparingen en een verbeterde winstgevendheid. Bovendien kunnen ze ervoor zorgen dat ze voldoen aan de wettelijke voorschriften en regelgevingen met betrekking tot keuringen.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS