Torza

Werkplaats module

De Werkplaatsmodule van het Torza ERP-pakket is speciaal ontworpen om de dagelijkse activiteiten van verschillende soorten bedrijven te ondersteunen, waaronder las- en constructiebedrijven, machinefabrieken, slitters / decoilers, conserveerders en Gieterijen. Deze module biedt verschillende functies die helpen bij het beheren van de werkplaatsactiviteiten, zoals urenregistratie, voorraadmutaties, het opvragen van tekeningen, planning, gereedmelden en het bijhouden van de productiestatus.

Urenregistratie

Een van de belangrijkste functies van de Werkplaatsmodule is de urenregistratie. Hiermee kunnen medewerkers gemakkelijk hun uren bijhouden en inzicht krijgen in hun werkprestaties. Deze functie maakt het ook mogelijk om de uren van verschillende medewerkers te vergelijken, waardoor managers snel kunnen bepalen of de productiviteit op schema ligt.  

Voorraadmutatie

Daarnaast biedt de module een uitgebreide voorraadmutatie-functionaliteit. Dit betekent dat bedrijven snel en gemakkelijk hun voorraad kunnen beheren en bijwerken, inclusief materialen, gereedschappen en andere benodigdheden. Dit maakt het mogelijk om de kosten te beheren en ervoor te zorgen dat er altijd voldoende voorraad beschikbaar is.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Tekeningen

Met de Werkplaatsmodule kunnen gebruikers ook gemakkelijk tekeningen opvragen en bekijken. Hierdoor kunnen medewerkers snel aan de slag met hun werk en is er minder tijd nodig om te zoeken naar de juiste informatie.

krachig erp voor groothandel

Planningstools

Daarnaast biedt de module uitgebreide planningstools. Hiermee kunnen managers werkorders plannen en toewijzen aan specifieke medewerkers of afdelingen. Dit maakt het mogelijk om de werklast te beheren en ervoor te zorgen dat er geen overlappingen of conflicten ontstaan.

Gereedmelding-functionaliteit

Wanneer werkorders gereed zijn, kunnen medewerkers deze gemakkelijk melden met de gereedmelding-functionaliteit van de Werkplaatsmodule. Hierdoor kunnen managers snel op de hoogte worden gebracht en kunnen ze de productieplanning dienovereenkomstig aanpassen.

Uitgebreide tools

Tot slot biedt de Werkplaatsmodule van Torza ERP uitgebreide tools voor het bijhouden van de productiestatus. Dit stelt gebruikers in staat om de voortgang van werkorders in real-time te volgen en ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond. Dit maakt het mogelijk om snel te reageren op eventuele problemen en ervoor te zorgen dat de productie soepel blijft verlopen.

Kortom, de Werkplaatsmodule van Torza ERP is een uitgebreide en veelzijdige tool die bedrijven in de branches van las- en constructiebedrijven, machinefabrieken, slitters / decoilers, conserveerders, en gieterijen in staat stelt om hun werkplaatsactiviteiten efficiënter te beheren en te optimaliseren.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor serieproductie

Exporteren data

ERP
WMS