Torza

Koppeling externe pakketten
ERP
WMS

De module Koppeling externe pakketten van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool die de integratie van diverse externe softwaretoepassingen mogelijk maakt voor bedrijven in de serieproductie, zoals las- en constructiebedrijven, machinefabrieken, slitters / decoilers, conserveerders en gieterijen. Deze module biedt naadloze integratie met boekhoudpaketten, externe databases, CRM-software en Power BI. 

Integratie en tijdbesparing

Boekhoudpaketten zijn essentieel voor het bijhouden van de financiële gegevens van een bedrijf. Met de koppeling externe pakketten-module kunnen bedrijven hun boekhoudpaketten integreren met het Torza ERP-pakket. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk facturen genereren en bijhouden, betalingen registreren en rapporten genereren. Deze integratie bespaart tijd en moeite doordat handmatige invoer van gegevens wordt vermeden.

Koppeling CRM-software

CRM-software is een onmisbare tool voor het beheren van klantrelaties en het verbeteren van de verkoopprestaties. De koppeling externe pakketten-module maakt het mogelijk om CRM-software te integreren met het Torza ERP-pakket, waardoor bedrijven een centraal klantbeheersysteem hebben. Dit maakt het gemakkelijker om klantgegevens bij te houden, offertes te maken en orders te verwerken.

Externe pakketten

Ten slotte biedt de Koppeling externe pakketten-module integratie met PowerBI, een krachtige business intelligence-tool die geavanceerde analyses en rapportage mogelijk maakt. Hierdoor kunnen bedrijven gegevens van verschillende bronnen combineren en visualiseren, waardoor ze belangrijke inzichten kunnen krijgen om hun bedrijfsprestaties te verbeteren.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Koppeling CRM-software

Kortom, de Koppeling externe pakketten-module van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool die bedrijven helpt om diverse externe softwaretoepassingen naadloos te integreren. Dit verbetert de bedrijfsvoering, verhoogt de efficiëntie en biedt belangrijke inzichten voor verbetering van de bedrijfsprestaties.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf.  

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor de serieproductie

Artikelbeheer

ERP
WMS

Calculatie

ERP

Certificaten

ERP
WMS

Grondstoffenbeheer

ERP

Halffabricaten

ERP

Voorraadbeheer

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor serieproductie

Exporteren data

ERP
WMS