Torza

Koppeling externe pakketten
ERP
WMS

De module Koppeling externe pakketten van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool die de integratie van diverse externe softwaretoepassingen mogelijk maakt voor bedrijven in de branches Verhuurbedrijven en Keuringsinstanties. Deze module biedt naadloze integratie met boekhoudpaketten, externe databases, CRM-software en Power BI. 

Integratie en tijdbesparing

Boekhoudpaketten zijn essentieel voor het bijhouden van de financiële gegevens van een bedrijf. Met de koppeling externe pakketten-module kunnen bedrijven hun boekhoudpaketten integreren met het Torza ERP-pakket. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk facturen genereren en bijhouden, betalingen registreren en rapporten genereren. Deze integratie bespaart tijd en moeite doordat handmatige invoer van gegevens wordt vermeden.

Koppeling CRM-software

CRM-software is een onmisbare tool voor het beheren van klantrelaties en het verbeteren van de verkoopprestaties. De koppeling externe pakketten-module maakt het mogelijk om CRM-software te integreren met het Torza ERP-pakket, waardoor bedrijven een centraal klantbeheersysteem hebben. Dit maakt het gemakkelijker om klantgegevens bij te houden, offertes te maken en orders te verwerken.

Externe pakketten

Ten slotte biedt de Koppeling externe pakketten-module integratie met PowerBI, een krachtige business intelligence-tool die geavanceerde analyses en rapportage mogelijk maakt. Hierdoor kunnen bedrijven gegevens van verschillende bronnen combineren en visualiseren, waardoor ze belangrijke inzichten kunnen krijgen om hun bedrijfsprestaties te verbeteren.

krachig erp voor groothandel

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Koppeling CRM-software

Kortom, de Koppeling externe pakketten-module van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool die bedrijven in de branches Verhuurbedrijven en Keuringsinstanties helpt om diverse externe softwaretoepassingen naadloos te integreren. Dit verbetert de bedrijfsvoering, verhoogt de efficiëntie en biedt belangrijke inzichten voor verbetering van de bedrijfsprestaties.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor serieproductie

Exporteren data

ERP
WMS